AKTUELNO

Ovo joj je zasmetalo!

Voditeljka Ivana Šopić podsetila je Paulu Hublin da su Vuk Mob i Vladimir Tomović drugari, pa ju je upitala da li Tomoviću smeta bliskost sa reperom.

Da li je Vladimiru zasmetala saradnja sa Vukom? Te provokacije neke, provocirate javnost slikama - pitala je Ivana.

Foto: Instagram.com/iamvukmob

Vladimir je jako inteligentan čovek, što bi mu smetalo? Mislim da mu je sve jasno i da razume sve. I kada smo bili unutra, pričao je o tome. Kada smo bili zajedno, dosta smo pričali o karijeri mojoj, davao mi je savete. Razume se u dosta stvari u životu. On me je nekako usmeravao. Nema šta da mu smeta. Nismo zajedno, ja sa Vukom radim - odgovorila je Paula.

Paula je ispričala i da ne misli da je njen prisan odnos sa Carem kočnica da ponovo stupi u vezu sa Tomovićem, već nešto drugo.

Foto: E-Stock/Miloš Rafailović

Sa Carem sam se prijateljski volela, ali je u jednom trenutku otišlo predaleko, pa su došle informacije da Vladimir priča da smo Filip i ja zajedno, bio mi je haos. Imala sam teorije zavere da Filip radi nešto namerno, pa smo se posvađali, pa smo se pomirili. Nisam bila svesna da su nas ljudi toliko povezivali dok nisam izašla. Mislim da Filip Car nije problem. Ja sam bila sa Franom opet nakon što je Tomović izašao... Nisam pričala sa Vladimirom o Filipu, ali znam koje su mu stvari zasmetale - dodala je Hublinova.
Čaša, ispričaj za čašu, to mu je zasmetalo - ubacila se Monika, a Paula se iznervirala i ućutkala je.

Foto: TV Pink Printscreen

Deluje kao da ti je Tomović neka neostvarena ljubav - smatrala je Ivana.
Ne, samo mi je žao što nismo porazgovarali o nekim stvarima... Onako prijateljski... Mislim da nema ni potrebe... - istakla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.