AKTUELNO

Ovo je katastrofa i kataklizma nekoga ko se bavi umetnošću - poručio je bivši zadrugar.

Danas je kao bomba u medijima odjeknula vest da je proslavljeni glumac Dragan Bjelogrlić brutalno nasrnuo na slavnog reditelja Predraga Gagu Antonijevića, tokom festivala u Nišu. Antonijević se pred kamerama televizije Pink pojavio sa podlivima na licu i tom prilikom otkrio da ga on nije provocirao, te da je glumac sve izmislio kako bi se opravdao u policiji. Pored toga, Antonijević je otkrio da postoji više mogućih razloga za ovakav Bjelogrlićev postupak.

Povodom brutalnog napada glumca na reditelja za Pink.rs se oglasio pevač i zvezda rijalitija ''Zadruga'' Miroslav Pržulj, poznatiji kao Lepi Mića. On je žestoko osudio glumčev postupak.

Foto: Pink.rs

- Ono što je Bjelogrlić uradio je zaista veoma ružno. Nemam reči za takvo ponašanje. Video sam snimak i verujem samo svojim očima. Ono što je Bjelogrlić uradio je klasično brutalno nasilje. Ne želim da napadam bez razloga, ali takvo nasilničko ponašanje ne priliči jednom predstavniku kulture i umetnosti, jednom glumcu i reditelju koji je prisutan decenijama na javnoj sceni. Tako se ponašaju drumski razbojnici... - počinje Lepi Mića i dodaje:

- Da li gospodin Bjelogrlić zna kakvu je poruku takvim svojim ponašanjem poslao generacijama koje ga cene kao glumca, koji su uživali u njegovim ostvarenjima, pa i novim, mladim generacijama? Jako ružno, ne postoji opravdanje za nasilničko ponašanje i ono što je on uradio. On bi trebalo da bude neki uzor mladim generacijama, a evo šta je pokazao... Treba da služi kao primer, a zapravo je pokazao nešto jako ružno... Umesto da pokaže dobre stvari i umetnost, pokazao je nasilje. Za svaku osudu. Ako su imali neki problem, trebalo je da lepo sednu i porazgovaraju, pesnicama se ne rešava ništa. Ovo je katastrofa i kataklizma nekoga ko se bavi umetnošću - rekao je bivši zadrugar za Pink.rs i poslao poruku onima koji pokušavaju da opravdaju nasilje i postupak slavnog glumca.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

- Oni koji pokušavaju da ga odbrane ili opravdaju veći su razbojnici od njega, jer smatram da se fizičko nasilje ne može opravdati ni na koji način. Velika osuda za one koji su pokušali da ga odbrane i opravdaju! Klasično divljaštvo i drumsko razbojništvo, što se Dragana tiče, a ono koji ga brane čine verbalno nasilje, ne znam kuda plovi ovaj brod?! Bruka i sramota - poručuje Lepi Mića.

Autor: Pink.rs