AKTUELNO

Ne propustite još jedno zanimljivo nedeljno izdanje vaše omiljene emisije o poznatima.

Provedite još jednu tropsku nedelju uz premijerne i specijalne vesti u najpopularnijoj emisiji o poznatima "Premijera-Vikend specijal".

Marina Maksimović vam uživo iz Novog Sada prenositi iz minuta u minut dešavanja sa Exit festivala, najvećeg srpskog i jednog od najboljih evropskih festivala.

Foto: Printscreen Youtube

Ništa manje zanimljivo neće biti ni u otvorenom studiju na Adi Ciganliji, gde će Katarina Nikolić ugostit Nadu Macuru, Marijanu Mićić i dva gosta iznenađenja.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Na crnogorskom primorju letnja sezona je počela, a šta se ovog vikenda događalo, prenosi nam Božo Dobriša.

Foto: Printscreen Youtube

I to nije sve!

Iz studija Televizije Pink u vaše domove donosimo priče koje su protekle nedelje šokirale javnost.

Dolazak Adrijane Lime u Crnu Goru nije prošao bez naše ekipe, a vikend za nama obeležile su superfinalne večeri najgledanijih šou programa, "Pinkove zvezdice" i "Pinkove zvezde", a šta se događalo iza scene i tokom proteklih deset meseci, prenosi vam premijerna ekipa.

Foto: Instagram

Foto: Tv Pink, Promo

Foto: E-stock/Pink.rs

Analiziramo i koje su to javne ličnosti završile iza rešetaka, u kakvom su se ljubavnom trouglu našle zvezde devedesetih, ali i da li jedanaestogodišnja ćerka Anđeline Džoli i Breda Pita menja pol.

Budite uz najgledaniju emisiju o poznatima "Premijera-Vikend specijal", i ove nedelje, 9. jula, uživo od 14 časova, samo na Televiziji Pink, jer i ova julska nedelja sa nama biće nezaboravna!

Autor: M. Đ.

#Adriana Lima

#Anđelina Džoli | Angelina Jolie

#Bred Pit | Brad Pitt

#Exit festival

#Marijana Mićić

#Nada Macura

#Ognjen Nestorović

#Premijera

#Tijana Prica

'