AKTUELNO

Ne kriju uzbuđenje zbog ulaska u petu sezonu najgledanijeg rijalitija.

Popularni bračni par, Dalila i Dejan Dragojević učesnici su pete sezone rijalitija ''Zadruga'', a oni nisu krili uzbuđenje zbog dolaska u Beograd.

Dalila i Dejan pojavili su se u zgradi televizije Pink kako bi snimili profil povodom svog ponovnog učešća u najgledanijem rijalitiju na našim prostorima.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Tom prilikom, oni nisu krili ni svoje emocije, već su naočigled svih razmenjivali nežnosti. Dejan i Dalila su za Pink.rs progovorili o učešću u Zadruzi 5, pomirenju sa Aleksandrom Subotić, a pitanje o Dejanovom bratu Davidu i Ani Korać im nimalo nije prijalo.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Dobro, ulazi Aleksandra. Mi smo tu, pa smo tu. Nema šta da se držimo. Od nas možete očekivati iskrene reakcije, iskrene emocije... - rekla je Dalila, a na pitanje o Davidu i Ani rekla je:

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Ne znam o kome pričate, zaista...

- Ja znam o kome pričate, ali su to neke stvari koje više ne piju vodu. Te osobe me ni u rijalitiju, ni u spoljnom životu ne zanimaju. Pomirenje sa Subotićkom nije pravljenje priče, desilo se spontano, ništa na silu nije bilo. Videli smo se jednom, dva puta. Imamo pravo da se pomirimo - rekao je Dejan.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

- Jeste, zbog povezivanja sa Karićem i Tomovićem smo bili pred razvodom. Baš smo ugroženi zbog tih priča - našalila se Dalila.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Autor: M.K.