AKTUELNO

Aleksandra Đorđević je u drugom stanju, a proslavljeni teniser u maju će postati tata.

Viktor Troicki i njegova verenica Aleksandra Đorđević zakazali su venčanje za 27. novembar, a razlog sklapanja braka pored ljubavi jeste i beba koju ovaj par očekuje.

Kako prenose domaći mediji, vest da će se ostvariti u ulozi roditelja potpuno je usrećila Viktora i Aleksandru koji uveliko biraju ime za naslednika ili naslednicu.

- Viktor još ne zna kojeg je pola beba, ali je neizmerno srećan što će postati tata. To mu je mnogo bitnije od venčanja, čiju organizaciju je prepustio Aleksandri. Od trenutka kada su saznali da će postati roditelji, bukvalno se ne razdvajaju, kako bi Viktor mogao da bude uz nju i uživa u prvim danima njene trudnoće. Ubrzo nakon što je Aleksandra zatrudnela, Troicki ju je zaprosio i svadba je zbog njenog stanja zakana za novembar - otkriva naš izvor blizak paru.

Foto: Foto: Instagram

Foto: Foto: e-stock/ Stefan Filipović

- Njih dvoje će u početku putovati zajedno na sve Viktorove turnire, a kada Aleksandra bude u poodmakloj trudnoći, moraće da se stacionira. Manekenka svakako planira da prati svog dragog do osmog meseca trudnoće, a još nije odlučila u kom će se gradu poroditi. Bez obzira na to u kojoj zemlji donese naslednika na svet, Aleksandra će prve dane majčinstva provesti u Beogradu kako bi joj majka i sestra bile blizu, da joj pomognu - objašnjava izvor koji je upućen u intimne detalje budućeg bračnog para.

Iako voli da bodri svog izabranika, Aleksandra je veoma vezana i za svoju porodicu koja živi u Paraćinu. Ona koristi svaku priliku da ih poseti i provede vreme sa njima kada to može.

- Aleksandra bi volela da Beograd bude porodični dom nje i Viktora jer bi tako mogla češće da viđa porodicu i prijatelje koji su u Srbiji. Troicki je načelno pristao na to, ali njega očekuju brojna putovanja u sezoni koja sledi, tako da gde god da mu bude dom, neće se dugo zadržavati. Njemu je najbitnije da beba bude zdrava, a o tome gde će živeti pustiće Aleksandru da odluči. S obzirom na to da već godinama zbog turnira putuje, nikada nije razmišljao o tome gde bi voleo da se usidri - priča izvor.

Foto: Foto: Instagram

Aleksandra i Viktor krunisaće svoj brak 27. novembra u jednom prestižnom beogradskom hotelu. Za ovu proslavu angažovani su agenti koji se brinu za svaki detalj. Na slavlju prisustvovaće Viktorove kolege, Novak, Nenad, Janko i njegova supruga koja je pripremila venčanicu za mladu, kao i haljinu za svekrvu, ali i teštu. Venčanju u crkvi moći će da prisustvuju i deca, dok u sali to neće biti dozvoljeno.

B.R.

'