AKTUELNO

Supruga Žike Todorovića, Ana, bila je prva žena koja je pored sebe u dugoj vezi uspela da zadrži, jednog od tada najvećih zavodnika Beograda.

Jednog leta na Adi Bojani Srđan Žika Todorović upoznao je svoju sadašnju suprugu Anu Jovićević. Iako je tada važio za velikog zavodnika koji nije tip za ozbiljne veze, sa Anom je ostao čitavih šest godina, da bi 2004. sa njom otišao i pred oltar.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Njihova ljubav jačala je iz godine u godinu, a Ana, koju pažnja domaće javnosti nikada nije interesovala, sasvim se lepo nosila sa suprugovom popularnošću, prateći sa osmehom svaki njegov uspeh.

2014. godine, nakon 10 godina braka, postali su roditelji preslatkog dečaka Dejana, što je za njih dvoje bila najveća životna radost. Ipak, sreća nije dugo trajala, a njihov dečak preminuo je iznenada u snu, kada je imao samo tri godine.

Za suprugu Srđana Todorovića ovo je bio najveći životni udarac, baš kao i za poznatog glumca. Ipak, čini se da je njihova ljubav bila jedini lek, koji je dva slomljena roditeljska srca uspelo da zaceli taman toliko da ustanu i s rukom u ruci nastave da se bore zarad uspomene na svog sina.

Danas su Srđan i Ana već tri decenije u ljubavi, a jedno drugo bodre i podržavaju u svemu što im život iz dana u dan donosi.

Foto: Promo

Autor: M.M.

#Žika Todorović