AKTUELNO

Još ne zna kada će stati na ludi kamen, ali ono što zna, jeste da bi voleo da postane otac.

Trenutno najboljeg komičara i jednog od naših najpopularnijih glumaca, Andriju Miloševića, ekipa emisije "Premijera" zatekla je na snimanju u studiju Televizije Pink u Šimanovcima.

Naime, njega ćemo već od ponedeljka imati priliku da gledamo u ulozi voditelja u najuspešnijem dejting šou programu na svetu, "Izvedi me".

- Proteklo je dobro. Prve emisije su uvek takve, moraju duže da se snimaju, da bi se malo uhodali - rekao je Andrija.

Foto: Andrija Milošević, Foto: Printscreen

Projekat "Izvedi me" je najpopularniji dejting format na svetu, a svakog ponedeljka imaćete priliku da pratite zanimljiv put jednog muškarca do srca jedne od 30 devojaka, sa kojom će potencijalno započeti vezu.

- Muškarci sa malo nežnije tačke polaze u osvajanje devojke, sve je fino, elegantno. Zbog toga ovo ima jednu širu društvenu konotaciju - objasnio je popularni glumac.

Foto: Foto: Printscreen

Njegovo srce osvojila je koleginica Aleksandra Tomić, sa kojom je nedavno započeo zajednički život, te je izgubio epitet jednog od najpoželjnijih neženja.

Foto: Aleksandra Milošević i Aleksandra Tomić, Foto: Instagram prinstcreen

I dalje ne zna kada će stati na ludi kamen, ali ono što zna, jeste da bi voleo da postane otac.

- Stalno se zezam da sam dobio materinski instinkt, već sam u tim godinama. Nadam se da ću se ostvariti kao roditelj - rekao je Andrija i dodao da mu pol deteta nije bitan.

- Šta god hoće neka bude, samo da je živo i zdravo, ali bih voleo da mi prvo dete bude ćerka - otkrio je Milošević pred premijernim kamerama.

Foto: Andrija Milošević, Foto: Printscreen

Šta je još Andrija rekao u vašoj omiljenoj emisiji o poznatima "Premijera", pogledajte u nastavku.

Autor: M. Đurović

'