AKTUELNO

Sve isplivalo na videlo!

Tara Simov je danas šokirala svoje pratioce kada je objavila video sa golišavim zgodnim fudbalerom Petrom Gačićem i odmah su krenule priče da je on njen novi dečko, kako je sinoć putem storija najavila novi početak.

Foto: Instagram.com/tarasimov

Nije prošlo ni sat vremena kako je vest obišla skoro sve portala, a oglasio se Nenad Aleksić Ša, takođe putem storija.

Preživeo si, u redu je. Sada je vreme da živiš - napisao je reper.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

To nije sve! Portal Pink.rs došao je u posed privatnih prepiski repera i fanova, koji su mu prosledili našu vest o tome da Tara možda ima novog dečka.

Evo sad Pink.rs objavio kako Tara ima dečka, verovatno te ne zanima, ali ja kao Tarin bivši fan mogu da ti kažem da su ovo gluposti i da ga je Tara namerno slikala, jer želi da na bilo koji način tebe isprovocira. Ovaj dečko je inače brat njene drugarice Kristine, Tara je sa tom drugaricom bila juče ceo dan i jutros i sada je kod nje na Mirijevu - pisali su fanovi.
Pošalji da vidim - odgovorio je Ša.

Foto: Privatna arhiva

Neka joj je sa srećom - napisao je Ša kada je video vest.
Nije joj ovo dečko, ovo je brat njene drugarice, Tara je sad kod te drugarice, a ovom slikom namerno tebe provocira, evo, pogledaj stori od njene drugarice Kristine - uzvratio je neko od fanova.
Neću. Neka joj je sa srećom sa novim dečkom. I ne šali mi ništa vezano za nju, sad ima dečka i to je to. Ne želim ništa više da mi se šalje. Pozdrav - bio je izričit reper.

Foto: Privatna arhiva

Ponovo smo pokušali da stupimo u kontakt sa Tarom, ali je i dalje bila nedostupna za komentar.

Autor: M. P.

#Nenad Aleksić Ša

#Tara Simov

#Zadruga

#Zadruga 4