AKTUELNO

Hublinova umešana u sve!

Vuk Mob prvi put gostuje u emisiji "Zadruga - Narod pita", a sve je zanimalo šta se dešava na njegovom privatnom planu i rastanku sa majkom njegovog deteta, Oliverom Konatar:

Olju ću poštovati uvek, za javnost je ona najbolja žena na svetu, šta god se dešavalo privatno, ona je majka mog deteta, da li smo mi dobro ili ne, to je naše i između nas. Postoje ljudi koji konstatno komentariše tu situaciju, ali to nije rijaliti, to je moj život - govorio je Vuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Olivera i ja smo pričali, taj njihov odnos je jako ružan, ona je povređena, Vuk sad najbolje zna šta je istina. Olivera mi je otkrila da Vuk ne viđa dete, da joj samo šalje 10.000 dinara. Rekla mi je da se Vuk kleo kako mu se Paula nije svidela - komentarisao je Đedović.
Da mi se svidela, ja bih je smuvao. Ja ne se*em tamo gde jedem, sad sa Paulom treba da potpišem ugovor, ona će biti moj saradnik, ja se više čujem sa njenim ocem, nego sa njom - demnatovao je reper.

Foto: TV Pink Printscreen

Ružan je način na koji vas spajaju, Paula je odvratna osoba, spolja i iznutra, to je moje mišljenje. Ti si se zakleo u nerođeno dete, meni to nije šoubiznis, znam da nije ni Olji - dodao je Đedović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga