AKTUELNO

Evo o kome se radi!

Zbog priča da im je zabranjen ulazak u Srbiju, mnoge javne ličnosti muče muku sa nastupima na ovom prostoru, a za neke su čak potpisivali i peticiju kako bi im se zabranio ulaz.

Bubinoj i Džalinoj zabrani ulaska u Srbiju prethodio je incident na njihovom nastupu u Nišu kada je obezbeđenje bacilo sa bine dečka u publiku, a zatim se i fizički obračunalo na njih. Ovaj događaj pokrenuo je i lavinu reakcija, a pisalo se i da je pokrenuta peticija da im se zabrani ulazak u Srbiju.

Foto: Instagram.com/ bubacorelli

Ovim povodom, oglasio se i Buba i Jala su se istom porukom oglasili na svojim Instagram profilima.

Dragi moji, želim da se kratko osvrnem na događaj u Nišu. Ni moj kolega ni ja nismo bili prisutni na bini, što je javno potvrdio organizator. Bili smo na bekstejdžu i čekali svoj red. Jako mi je žao zbog nastale situacije i aapsolutno osuđujem svaku vrstu nasilja - napisali su reperi.

Foto: Pink.rs/N. Vujčić

Crnogorska pevačica Jadranka Barjaktarović nedavno krenula automobilom iz Crne Gore u Srbiju, ali da je zbog zabrane ulaska u našu državu vraćena sa granice.

Pevačici je zabranjen boravak u Srbiji zbog širenja govora mržnje, kada je prošle godine na jednom nastupu u Podgorici pevala „Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije“, da bi se potom prepričavala i njena izjava: "Sve ste rekli o svojoj naciji".

Ona se ovim povodom kratko obratila svojoj publici rekavši:

Incidenta nije bilo nikakvog, a da sam dobila zabranu - jesam. Ne želim da produbljujem ovu temu. Srdačan pozdrav - rekla je Jadranka.

Foto: TV Pink Printscreen

Pevač i nekadašnji učesnik rijalitija "Farma", Alen Muković, kog je nevenčana supruga Ana optužila za nasilje u porodici, navodno je oslobođen svih opužbi.

Mukoviću je nakon optužbi nevenčane supruge određen pritvor, a pevač je nakon izlaska iz pritvora, gde je proveo sedamsedeset jedan dan, otišao u Crnu Goru, dok mu je ulaz u Srbiju zabranjen.

Dobio sam zabranu ulaska u Srbiju na 3 meseca, jer sam tu boravio neprijavljen. Da su me teretili za doživotnu ja ne bih pobegao iz Srbije koju volim kao svoju zemlju, tamo je moj život dobio smisao kad sam dobio Lanu. Zauvek ću poštovati ženu koja mi je dala najveći poklon u životu - rekao je pevač.

Foto: Instagram.com/darkolazicofficial, Tv Pink Printscreen, Pink.rs

Starleta Soraja Vučelić već dve godine ne može da uđe u Srbiju dok njena drugarica Ana Korać ne može u Crnu Goru.

Ovakve spiskove napravile su i Srbija i Crna Gora, pa kao što je za nekoliko stotina građana Crne Gore doneta zabrana prelaska granice, gotovo istom broju ljudi iz Srbije je iz sličnih razloga zabranjeno da uđu u Crnu Goru. Liste nepoželjnih proširivane su više puta i praktično se proveravaju na šest meseci. Osim pripadnika kriminalnih klanova, na njemu su se našle i starlete, pevačice, biznismeni, a sve zbog operativnih informacija koje ukazuju da su bliski s kriminalcima - otkrio je izvor.

Foto: Instagram.com/sorajavucelic

Autor: N.V.

#Alen Muković

#Ana Korać

#Buba Koreli

#Jadranka Barjaktarević

#Jala Brat

#Soraja Vučelić

#Tamara Đurić