AKTUELNO

Nije poštedela ni Jovanu!

Prilogom smo se ponovo vratili u "Zadrugu 4" i podsetili se Miljani Kulić tokom svog učešća:

Ja ne bih volela da me svi vole, hvala ljudima koji me podržavaju, hvala svima koji su glasali. Ima i onih koji me ne vole, naravno - komentarisala je Miljana.
Pitala si me na početku za Mišela i Kristijana. Drago mi je što dolazi sve na moje reči, Sašina devojka je rekla sve, da, to i ja znam, istina je da su Gvozdenovići nasilnici. Mišel je uspeo da se folira punih deset meseci. Ne opravdavam Kristijana što mu je sve to rekao, setila sam se da Mišel mene nikada nije branio, da mi je njegova majka svašta govorila, kada sam se toga setila, nisam želela da ga branim od Kristijana. Ja nisam slagala apsolutno ništa, tada mi je stalo do odnosa sa Mišelom, to nije taj čovek, on je agresivan, prepotentan, tuče žene, kao i njegova braća. Mene su tukli i njegova braća i majka, a pretukli su i taksistu koji me je dovezao. Njegova majka me je pesnicom udarila u nos, nazovala me je ku*vom, a zna koliko sam glasala za njega. Nemoguće da lažem i ja i ta Sašina devojka, javila se još jedna Mišelova devojka, pisala mi je kako se ponašala njegova porodica. Eto kako prođu ljudi koji se foliraju, on se folirao sve vreme, samo je to imao u glavi. Bilo mi je žao kada ga je Kristijan napadao, ja sam njega branila, a da li bi on mene branio? Ne bih nikada. Hana je odvratna žena, toliko je bezobrazna, ne znam koju bih reč upotrebila. Kristijan jeste malo preterao, ali je za 90% stvari u pravu. Mišel će uvek u narodu ostati vaspitan i kulturan, a niko ne zna šta se krije iza toga. Ne znam kako mogu ljudima da zaboravljam sve te loše stvari - opisivala je Kulićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefanove reči ne mogu da zaboravim, Ša takođe, kao i Jovane Ljubisavljević, ona mi je podmuklo dobacivale, pokazala je svoje pravo lice kada je Stefan ušao - nastavila je Kulićeva.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga