AKTUELNO

Oprostila im je sve!

Milanka iz Čačka uključila se, kako bi prokomentarisala večerašnje gošće i obratila im se:

Najpre bih pozdravila Matoru. Milice, Milice, osmeh na lice, Milica ne sme da ima suze u očima, jer živi svoj život, ne dozvolite da vam neko sudi. Miljanu bih pitala da li je u redu da pravi onakve skandale, da li pomisli da je neko od njenih najdražih gleda? - pitala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, mislim da nije u redu i naravno da pomislim - odgovorila je Miljana.
U životu ti svako dođe sa razlogom, neko ti je iskušenje, neko možda i karma, ako je nekome suđeno da bude zajedno, biće, ako ne, oni će se razići, najviše podržavam gledaoce koji kažu svoje mišljenje, ali oni nisu sa tom osobom u vezi, uvek sam se vodila srcem i mislim da je to pravi izbor. Bili mi zajedno ili ne, ja mu (Bori) želim sve najbolje, nije ni on sad u nekoj zavidnoj situaciji. Mislim da su potrebni veliki napori da bi to uspelo - komentarisala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirela i Bora nemaju komunikaciju, više ne želi da bude u toj priči, ona ne želi ni da bude u našem društvu, meni to bude nekada neprijatna situacija. Ona se plaši tog pritiska, sada se samo jave jedno drugom, neprijatno je i njoj, i meni i njemu. Tim lažima su napravili goru situaciju, da ljudi ne bi pomislili da je tu bilo nešto, sami su svesni te svoje greške. Ja bih sve drugačije uradila, bila sam ubeđena da se ona oglašavala. Ja tako ostavim stvari koje ne mogu da rešim, tako je meni lakše, tada sam joj svašta rekla, da je se odričem... Lakše mi je da im svima oprostim - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga