AKTUELNO

Otvorila dušu!

U emisiji "Narod pita" pušten je i prilog odnosa Kristine Spalević i Kristijana Golubovića pre nego što su ušli u vezu, a pevačica se sve vreme smejala dok je gledala ovaj snimak.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo bili ubeđeni da se ništa ne vidi. Ja sam tad već bila zaljubljena, a i on je. Htela bih da kažem koliko mi je lepo što gledam naš početak. Malo me je sramota, ali lepi su mi svi naši klipovi. Drago mi je što vidim kako je podetinjio sa mnom. Ljudi misle da ga ja odvajam od sveta. Volim kad ga vidim da se smeje. Toliko je bio zatvoren u zatvoru. Nije mala stvar. Drago mi je kad ga vidim u tim fazama - istakla je Kristina.

Ivana je najavila novo uključenje.

Teodorice, videle smo se na trajetku. Bila si sa drugaricom i Despotom (Čorbinim sinom). Tako si slatka. Kristina, družite se svi zajedno, možete zajedno da nastupate. Nema razloga da se svađate i da se drugarstvo razara. To je sve što imam da kažem - rekla je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nikome ne branim da se druži, rekla sam šta sam rekla - odgovorila je Spalevićeva.
Da li ti Kristijan prebaci Čorbu i Cara nekad? - pitala je Ivana.
To su moje najveće greške. Moji mi kažu da me nisu prepoznali. Zaigrala sam se, zanela, nemam opravdanje. Ne prebacuje mi napolju, u Zadruzi mi je prebacivao jer smo bili osuđeni tu. To su greške i nema veze sa druženjem Čorbe i Kristijana. Izabrala sam najboljeg - istakla je Kristina.
Kristijan je nahvalio Maju kod mene u emisiji, da li ti proradi ljubomora? - pitala je Šopićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Proradilo mi je kada smo bili u Zadruzi, kad je komentarisao njen kupaći, to nisam doživela. Kod mene je nemoguće da mi se ne primeti. Rekla sam mu: "Na šta liči to?". Čak mi je i sa Miljanom smetalo kad pretera. Nevaljao je - rekla je Kristina.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.