AKTUELNO

Tenzija u studiju!

Bivša zadrugarka Zorica Erić stigla je u emisiju "Narod pita" vidno nervozna, a za Pink.rs otkrila je zašto je to tako i u kakvom je odnosu sa Mišelom Gvozdenovićem, s kojim je imala žustre svađe tokom boravka u "Zadruzi".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako se osećaš pred večerašnju emisiju, da li si spremna?

Iskreno, poprilično sam nervozna, definitivno nisam spremna zato što stvarno ne znam šta mogu da očekujem s obzirom da se na neki način neki nazovi rat razvukao između mene i Mišela, ja stvarno ne vidim razloga za to, jer nije to sve tako trebalo da se desi, ali objasniću ja to u emsiji. Očekujem da će njegovo podrška biti izuzetno gruba prema meni i ja sam se na to pripremila. Nervozna sam.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Da li je razlog za to Mišel zbog tog rata ili same te goruće teme koje su trenutno aktuelne kada ste vas dvoje u pitanju?

Ne, ne, zaista nemam ništa protiv Mišela, ja sam njega prošle nedelje pozvala i dogovorili smo se da ćemo se videti kada ona bude imao vremena kako bi razgovarali o tim temama koje su desile u "Zadruzi". Nakon njegovog izlaska iz "Zadruge" nismo imali komunikaciju, osim tog poziva, niti je meni poznato da je Mišel nekad dao bilo kakvu ružnu izjavu o meni, tako da stvarno ne mogu da imam nešto protiv njega.

Dakle, ovo je vaš prvi susret oči u oči nakon izlaska iz "Zadruge"?

Tako je, osim ako ne računamo to što sam ga videla na finalu "Zadruge", ali samo sam ga videla, nismo pričali. Htela sam i tada s njim da porazgovaram, ali okolnosti su nekako bile specifične, njegova porodica je bila nervozna, tako da sam tad odustala, nisam htela da produbljem neki sukob. Povukla sam se i ovo će biti naše prvo viđenje.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Potegnuće se i tema bakšiša.

Tako je. Ja u nijednom trenutku nisam rekla "Ti kradeš bakšiš, videla sam, sto posto znam", ne. Čak sam u više navrata rekla da ga nisam videla ili uhvatila, to su samo priče rekla-kazala. Možda se i o meni priča da ja kradem bakšiš. Mislim da je Mišel završio sa rijalitijem – priča Zorica, a u studiju je ušetao i Mišel.
Dobro veče – pozdravio je Gvozdenović.
Evo ga – rekla je Zorica.
Nije evo ga, nego dobro veče – odbrusio je Mišel.

Foto: Tv Red Printscreen, Pink.rs

Ne vidim potrebe ni da se Saša (Mišelov brat) upliće u celu tu priču, da me Saša vređa... Mislim, okej, ja razumem potrebu da odbrani brata, ali na takav način, zaista mislim da nije bilo potrebe.

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#zorica erić