AKTUELNO

Padaju sve maske!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju Pink biće i više nego uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji "Narod pita" na vrućim stolicama naći Mišel Gvozdenović i Zorica Erić, koji su svojim učešćem i zategnutim odnosom u najgledanijem rijaliti šou programu "Zadruga" zaintrigirali celu naciju.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Kako su tokom svog boravka na velelepnom imanju u Šimanovcima prošli kroz žestoke konflikte, bivši zadrugari imaće priliku da večeras sve isteraju na čistac. Ipak, ono što je najviše odjeknulo u javnosti jestu tvrdnje Zorice Erić koja je nedavno iznela niz tvrdnji za Mišelovog brat, Sašu, koji je navodno žestoko pretukao svoju devojku. Da li će ovaj dvojac uspeti da reši nesuglasice i nađu zajednički jezik ili će večeras goreti sve u studiju televizije Pink, saznaćete večeras u 22h.

Foto: Red TV

Vaš domaćin ove noći biće čuveni Dragan Marinković Maca, a Vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i bivše zadrugare pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Foto: Jelena Simonović

Autor: P.R.

#Mišel Gvozdenović

#zorica erić