AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Ekipa emisije ''Premijera'' i ovog vikenda posetila je klub u Požarevcu gde je vladala prava ludnica, a za dobar provod bila je zadužena pevačica Stojanka Novaković Stoja, koja je ovom prilikom pred objektivom premijerne kamere progovorila na brojne aktuelnosti posle duže medijske pauze.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam ni ja sama gde živim, tu je Kula, tu je i Beograd, Perlez moj čuveni... Najsigurnije se osećam u Perlezu na ranču mom, tamo gde sam se rodila i gde su mi roditelji bili. Tu mi je brat, imam i kučuiće i svu slobodu ovog sveta. Tamo mi je fantastično. Idem bosa po dvorištu i mnogo mi je lepo - priča Stoja.

Osim što je uživala u rodnom kraju, vredno je radila i u muzičkom studiju, te publiku obradaovala novom numerom 'Hera', a zatim i miksom svojih najvećih hitova u projektu ''100% ja''.

Htela sam da sve to osvežim i počastim svoju publiku, ali i nove mlade ljude - dodaje ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Otkrila je i anegdotu vezanu za njen čuveni hit ''Potopiću ovaj splav''.

Ja sam žena koja u privatnom životu nije ženstvena 100 posto, nego previše energije imam. Tako da bih ja u stvarnosti zaista potopila taj splav, kada bih ne daj Bože, mog muža videla tamo, a da nešto nije kako treba. Stvarno bih - otkriva Stoja.

Pevačica se odlučila na promene, te će za nepuna dva meseca otputovati u Istambul kako bi odradila nekoliko estetskih korekcija kod jednog od najboljih hirurga u Evropi.

Biće vremena za mene, da se malo namontiram, idem u Istambul. Idem kod jednog plastičnog hirurga koji je jedna od najjačih u Evropi, tako da idem da se malo podmladim. Zaslužila sam posle toliko godina, prosto, meni to nije problem. Volim da lepo izgledam. Potrudiću se, imam pravo da jedem još mesec i po dana - dodaje Stoja.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da izgledam kako ja hoću, mene ne interesuju botoks i silikoni. Ako hoću da imam 100 kila imaću, ja sam ovakva kakva jesam, mene niko neće gledati kao ribu, niti ja to želim, sve to radim samo zbog sebe - zaključila je Stojanka Novaković.

Autor: M.M.

#Stojanka Novaković Stoja