AKTUELNO

Ko ovde govori istinu?

U toku je emisija "Narod pita". Večeranji gosti Dušice Jakovljević su Milan Janković Čorba, Fran Pujas i Nadica Zeljković. Voditeljka je pročitala poruku Maje Marinković koja je bila upućena njenom bivšem partneru Čorbi.

Foto: TV Pink Printscreen

Vidim da me Čorba podbada onako kroz ironuiju, kao da sam ja njegova greška. On očigledno misli da je meni stvarno bitan, iako ja pričam o njemu stalno u superlativu, samo zato što je bio uz mene kada mi je bilo teško. Neću više nikome dozvoliti da gazi po meni bez osnova. Poslednji put sam indirektno rekla pod Mace, a sada kažem direktno. Zvao me je preko Bore Santane, da me čuje i vidi i još je naglasio da nije sa Teodoroom u tom trenutku. Neka Bora potvrdi ako će reći istinu. Nema potrebe da se više folira kada je odnos sa mnom u pitanju, a da isto tako pokušava da dođe do mene. Mene ta priča više ne zanima samo ne mogu više da slušam gluposti - pročitala je Dušica.
Ne znam na koji način sam ja podbo Maju, niti sam se čuo ikada sa njom u životu. Rekao sam da sam na osnovu te veze u tom trenutku osetio najveću težinu rijalitija, zato je greška i tada mi je Nadica pomogla, to sam rekao - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisi je zvao preko Bore? - pitala je Dušica.
Nikada u životu stvarno, to nije istina. Nisam je zvao sigurno, može Bora da potvrdi! Nikada posle rijalitija se nisam čuo sa njom! - jasan je bio Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: J.M.Đ.

#Zadruga