AKTUELNO

Sve obelodanila!

U toku je emisija Narod pita. Ovo veče voditeljka Dušica Jakovljević je ugostila pobednicu Zadruge 4 Nadicu Zeljković, Frana Pujasa i Milana Jankovića Čorbu.

U emisiju se uključila nova gledateljka:

Jedna pohvala za goste jer niko ne koristi mobilni, i to je jako lepo. Pozdrav za Frana i Paula ti je promašaj, Čorba mi je najomiljeniji, ti si sjajan. Radan, vredan, kulturan, dok za Nadicu moram da je bila lenja - rekla je gledateljka.
Moram da napravim paralelu između svih zadruga. Pobedile su Kija, Luna, Iva i Nadica, pobedile su sve ljubavnice. Nadica je komentarisala devojke koje su bile leglo prostitucije, a ne komentariše svoju ćerku - pričala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni glume javne ličnosti, svi u etno selo, leglo prostitucije - govorila je gledateljka.
Etno selo, novi Bujanovac - dobacio je Fran.
Ma gore od Bujanovca. Ja ne mogu da verujem da Nadica komentariše sve druge a njena ćerka lomila wc šolje, ja smatram da niste trebali onoliko da gazite po njima. Čorba i Fran su lepo iskoristili Zadrugu - rekla je gledateljka.
Hvala na tome, ali moja ćerka je mnogo jaka pa je slomila šolju. Ja sam bila učesnica Zadruge 4 i imam pravo da komentarišem koga ja hoću. Ja sam prema njima ispala divna, i tako su trebali da me zovu - pričala je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: N.B.

#Zadruga