AKTUELNO

Kratko i jasno!

Bivša zadrugarka Aleksandra Nikolić od kako je izašla iz Bele kuće ne prestaje da intrigira javnost. Njeno učešće u "Zadruzi" su obeležili između ostalog međuljudski odnosi i ljubavna dešavanja sa Filipom Carem i Markom Janjuševićem Janjušem.

Foto: Pink.rs/A . Nikolić

Sinoć u emisiji "Narod pita", Maja Marinković i Marko Janjušević su bili gosti, gde se ona tom prilikom našalila i pozvala javno Aleks na piće u Etno selo sa sve Carem. Opšte je poznato da su Filip Car i Maja nakon izlaska iz rijalitija sve bliži i da taj odnos privlači dosta pažnje, s obzirom da nikada nisu javno priznali da su u vezi. Na jedno od pitanja voditeljke Ivane Šopić, Maja izjavila da ako Car i dalje zanima Aleksandru, svakako može samo na tome da ostane.

Foto: Instagram.com

Tim povodom smo kontaktirali Aleksandru Nikolić i zapitali za njen komentar na ovu temu.

Nije mi nešto primamljivo to Etno selo. Mislim da ima mnogo lepših lokacija po Beogradu od tog Etnog sela, ali svakako hvala na pozivu, nisam zainteresovana. Ne zanima me ni Car, ni bilo ko iz Zadruge! Imam svoj život i nema potrebe niko da se brine oko mene. Ja sam uvek bila bezopasna, zar ne?

Foto: Instagram.com

Autor: J.M.Đ.

#Aleksandra Nikolić