AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Trenutno najpoznatiji ljubavni trozgao u regionu su svakako Filip Car, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, koji su nakon izlaska iz četvrte sezone najgledanijeg rijalitija poptpuno zamenili uloge na iznenađenje mnogih.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević, M. Popović, Jelena Simonović

Naime, Maja je nakon izlaska iz Zadruge i raskida sa Janjušem postala izuzetno bliska sa Carem, međutim spekuliše se da je Car zapravo samo paravan za pomirenje Maje i Janjuša.

Foto: Instagram.com/filip_car_capo_ck

Kontaktirali smo Filipa Cara koji nam je otvoreno rekao kako stoje stvari, da li se nakon svega čuo sa Markom i zbog čega je ovih dana tužan, a vi procenite da li je bio iskren.

Nismo razgovarali ni jednom, sreli smo se, ali se nismo ni pozdravili... Tužne su neke stvari koje su se desile između nas dvojice, ja ih prvi nisam uradio. Nikome nikad nisam paravan bio! Ja sam sa Majom prijatelj, volim se družit s njom kao i u Zadruzi, sada smo još bliži pašemo si u druženju. Oboje smo iskreni! Možda i moji postupci nisu nekad najispravniji, ali nikad ne povređujem ljude prvi, a kada me povrede ili izdaju znam bit svakakav.. Nemam baš vremena za pratit više te gluposti. Idem danas kod rodbine u Novi Sad i malo više ću tamo boraviti. Tužan sam jer ne mogu u Hrvatsku... Čekam da mi prijatelji dođu, a najviše čekam Bruna. On ovih dana treba doći, moram s njim razgovarati... On me jedini može usmjeriti i njega jedinog poslušam, on mi je kao drugi otac - zaključio je Filip Car za Pink.rs.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Filip Car