AKTUELNO

Prva fotografija posle hirurških intervencija na njenoj zadnjici osvanula je na društvenim mrežama.

Bivša učesnica "Farme" Tamara Đurić preživela je pravu agoniju nakon što je poželela da akva filerima uveća svoju zadnjicu - usled brojnih komplikacija koje su se i te kako odrazile po Tamarino zdravstveno stanje, ona je duže od dva meseca provela u bolničkoj postelji, gde su se za njen život borili domaći, ali i inostrani stručnjaci.

Foto: Pink.rs

Ona je drastično smršala i oslabila svoj organizam, a na zadnjici je imala nekoliko zahvata. Na svu sreću, stvari su krenule na bolje - Tamara je napustila kliniku u kojoj je provela nekoliko nedelja i konačno počela da uživa.

Foto: Pink.rs

Čim su joj lekari dali dozvolu, zgodna Tamara se skinula u kupaći kostim i u društvu drugarice se udobno smestila kraj bazena gde je nabacila boju, a na njenoj selfi fotografiji koja je osvanula na Fejsbuk stranici emisije "EKSKLUZIVno" prvi put nakon čitave drame vidi se kako izgleda njena zadnjica.

Sudeći po fotografiji, konačno je sve na svom mestu, a Tamara više neće eksperimentisati i uzimati stvar u svoje ruke kada je u pitanju menjanje fizionomije njenog tela.

D. Tanasijević

#Tamara Đurić

#pevačica

#starleta

'