AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju ''Pink'' biće uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći dva, možda čak i najitrigantnija, rijaliti igrača koja su svojim učešćem i ljubavnim odnosom, i te kako obeležili ''Zadrugu 4''.

Večeras će se u studiju kod atraktivne Ivane Šopić u vrućim stolicama, pred milionima gledalaca naći najitrigantniji par u istoriji rijalitija, Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš

Foto: Pink.rs/J. Simonović

Nakon spekulacija da su ponovo zajedno i da je Majina veza sa Filipom Carem samo paravan za javnost kako bi sakrila pomirenje sa Janjušem, njih dvoje spremni su da pred milionima gledalaca televizije ''Pink'' otkriju šta se zapravo dešava između njih.

Maja i Janjuš će večeras bez maski, oči u oči govoriti o svemu što se dešavalo poslednjih nekoliko dana. Spekulisalo se da je majin otac Taki poludao zbog glasina da su ponovo zajedno, a da li je to tačno, saznaćemo večeras.

Foto: TV Pink Printscreen

Vaš domaćin ove noći biće Ivana Šopić, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Maju i Janjuša pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Autor: M.M.

#Zadruga - Narod pita