AKTUELNO

Šok!

Mirko Šijan nedavno je izveo verenicu Bojanu Rodić i sina Zorana iz porodilišta, te su svi zajedno stigli u vilu Goce Božinovske u Srčinu gde će i živeti.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nakon velikog slavlja povodom rođenja malog Šijana, navodno je usledila prva svađa između Goce, Mirka i Bojane i to oko svadbe. Kako mediji navode, Bojana i Mirko su rešili da naprave svadbu za oko 50 najbližih članova porodice i prijatelja, što je Gocu navodno razbesnelo.

Goca je poludela kad je čula snajku da priča o maloj svadbi, pao joj je mrak na oči pa je i njoj i Mirku podviknula: "Ima da se čuje kad Božinovska bude ženila sina! Minimum 300 ljudi zovemo. Pa ja sam dužna ljudima dobro veselje, znate li na koliko sam slavlja išla! Ne dolazi u obzir mala svadba, to više da nisam čula, pa se vi ljutite koliko god hoćete. Briga me šta kaže Bojana, mora da se zna neki red – rekao je izvor za Skandal.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Mirko i Bojana sa svojim sinom žive u njegovom porodičnom domu u Surčinu i dok je za Šijanovu mamu Gocu predviđeno prizemlje, novopečeni roditelji će stanovati na spratu, koji su uredili po svojoj meri neposredno pred dolazak njihovog sina Zorana na svet.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: P.R.

#Bojana Rodić

#Mirko Šijan