AKTUELNO

Još uvek ga nije prebolela?

Pevačica Marina Visković je na jednoj privatnoj proslavi poslala bivšem dečku poruku, koja je sve dirnula u srce. Oni su nedavno raskinuli, a malo ko zna da ih je upoznala pevačica Svetlana Ceca Ražnatović.

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

Viskovićeva je pre nekoliko meseci raskinula je vezu sa dugogodišnjim dečkom, sa kojim je bila 10 godina u ljubavi. To je ostavilo veliki trag na pevačicu, te se ona nekoliko puta oglašavala u medijima tim povodom i uvek isticala da joj trenutno partner nije potreban. 

Foto: Instagram.com

Spekulisalo se da su se pomirili, da su ponovo u kontaktu, a kada god bi je neko upitao za ljubavni status pevačica bi bila misteriozna i kroz osmeh prokomentarisala da joj je pas jedini partner u životu. 

Međutim, prošlo je nekoliko meseci od raskida, a Marinu i dalje drži osećaj sveže ranjene devojke, te se poverila pratiocima na Instagramu kako se trenutno oseća. Tokom jedne privatne proslave Viskovićevu je pogodila pesma koja ju je podsetila na bivšeg dečka, pa je uz video koji je objavila na Instagramu napisala i zanimljiv status, koji je pokrenuo lavinu komentara. 

- Sećanje na tebe tera me na zlo, starimo, a nismo zajedno - napisala je Marina Visković na Instagramu. 

Foto: Instagram.com/marina_viskovic_official

Marina Visković i njen sad već bivši dečko Mirko su se upoznali još davne 2010. godine, a spojila iz je pevačica i srpska diva Svetlana Ceca Ražnatović. Marina je sa Mirkom planirala da uplovi u mirnu luku, da osnuju porodicu, ali im je sudbina pomrsila konce.

Podsetimo, Mirko je svojevremeno uhapšen u policijskoj akciji "Ares" zbog nelegalnog posedovanja oružja, nedavno su odlučili da raskinu veridbu, iako su se mnogi njihovi prijatelji nadali da će uskoro stati na "ludi kamen".

Foto: Instagram.com

Autor: P.R.

#Marina Visković