AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju ''Pink'' biće uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći tri jaka rijaliti igrača koja su svojim učešćem, i te kako, obeležili ''Zadrugu 4''.

U studiju kod atraktivne Ivane Šopić na vrućim stolicama, naći će se do sada neviđeni trio bez kog rijaliti ne bi bio ono što jeste. Naime, posle mnogo spekulacija o njihovom odnosu nakon rijalitija, po prvi put pred milionima gledalaca, oči u oči, naći će se Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola, kojima će se u studiju pridružiti reper Nenad Aleksić Ša.

Foto: E-Stock/Pink.rs

Miljana i Zola spremni su da pred milionskim auditorijumom televizije ''Pink'' ogole dušu i otkriju sve o svom odnosu, o kome javnost neprestano bruji. Da li su ponovo zajedno, ko koga uhodi, kod koga je Miljana bila u Derventi i kako se njihove porodice nakon svega nose sa tim, saznaćete večeras u ''Narod pita''.

Foto: Pink.rs, Jelena Simonović

Period nakon rijalitija je prilično turbulentan za njega, a nakon raskida sa Tarom Simov reper je van sebe. Nenad Aleksić Ša spreman je da večeras progovori o svemu što puni portale i naslovne strane, a vi možete da okrenete dobro poznat broj telefona i pitate ga sve što vas zanima.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Vaš domaćin ove noći biće Ivana Šopić, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Miljanu, Zolu i Nenada pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Autor: M.M.

#Zadruga - Narod pita