AKTUELNO

Glumac se obratio fanovima prvi put od kako mediji pišu o njegovom razvodu sa Ninom.

Branislav Lečić oglasio se prvi put na društvenim mrežama nakon saopštenja o njegovom razvodu sa Ninom, o kom se piše već nedeljama.

Glumac i političar na društvenoj mreži Instagram objavio je novu fotografiju na kojoj je jedan od starijih scenarija.

- Naleteh malopre na ovaj scenario - napisao je Leka u opisu fotografije.

Foto: Instagram Printscreen

Foto: Branislav i Nina Lečić, Foto: PrntScr Instagram

Podsećanja radi, Leka i Nina napisali su saopštenje i objasnili svima zbog čega se razvode.

- Ovom prilikom obraćamo se javnosti da je obavestimo da smo predali dokumenta za sporazumni razvod posle osam godina zajedničkog života. Odlučili smo da zajednički obavestimo javnost o tome, zato je naš brak od početka bio pod medijskom pažnjom i mislili smo da je najbolje da onda i prekid takođe bude javan. Na ovaj korak smo se odlučili ne zato što nam je prisustvo u medijima ikada prijalo, već zato što smo svesni činjenice da je u našem braku javnost uvek postojala, pa zato ne možemo ni ovom prilikom da je preskočimo - rekli su oni i dodali:

- Svesni da u životu postoje i dobre i loše vesti, mi smo očigledno zatvorili krug, počevši sa dobrom, sad moramo da vam kažemo i lošu. Na svu sreću za nas ona nije toliko loša, jer smo i jedno i drugo civilizovani ljudi, tako da ćemo ostati prijatelji i saveznici u velikom poslu odgajanja našeg divnog Lava. Znajući da će sve zanimati razlozi za razvod, posle dugog promišljanja i sami osetivši potrebu da jedno drugom, pa i vama to artikulišemo, došli smo do zaključka da je razlaz danak ovom vremenu, u kojem se nismo podjednako snašli.

Autor: B. Radonić

'