AKTUELNO

Naslednici velikih zvezda!

Za decu poznatih oduvek je vladalo veliko interesovanje medija, ali sa ekspanzijom interneta i društvenih mreža, popularnost neke dece je nadmašila čak i popularnost roditelja, zbog kojih su zapravo prepoznatljivi širokim narodnim masama.

Mnogi od njih se odlučuju da, po uzoru na uspešne roditelje, uplove u muzičke vode i nastave putem zvezda.

Najpopularnija naslednica među popularnom decom poznatih svakako je Anastasija Ražnatović. Ona na Instagramu broji čak milion fanova, a njene pesme imaju ogroman broj pregleda na Jutjubu. Sada već uspešna pevačica počela je da se pojavljuje s mamom Cecom i tatom Željkom Ražnatovićem u emisijama čim se rodila, ali prava popularnost za nju je došla sa Instagram erom. Kada je već postala jedna od najvećih zvezda na društvenim mrežama, Anastasija se okušala i u svom prvom poslu, manekenskom, a potom je snimila nekoliko hitova i popela na sam estradni tron.

Foto: Nemanja Novaković

Jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, je svakako i ćerka estradnog para Mileta Kitića i Marte Savić, mlada Elena Kitić. Ona se ne oglašava u medijima, ali svojim umetničkim izrazom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Poznata je po skupim krpicama, vanvremenskoj lepoti i vokalnim sposobnostima. Svojim atraktivnim izgledom i ekstravagntnih odevanjam uveliko diktira trendove i postavlja standarde na muzičkoj sceni Srbije. Mnogi joj predviđaju blistavu karijeru.

Nikoliji Jovanović popularnost je bila zagarantovana još dok je bila u pelenama, kada se s majkom Vesnom Zmijanac pojavljivala na naslovnim stranama, a već sa pet godina našla se i na televiziji, u maminom spotu za pesmu „Kad bih znala kako si“. Svoj put zvezde nastavila je da razvija u rijalitiju, a kasnije se latila mikrofona, nanizala nekoliko hitova i stupila u vanbračnu zajednicu sa muzičarem Reljom Popovićem kom je rodila dve ćerke. Svoj muzički put od početka karijere pa do danas Nikolija je znatno menjala, te je u muzičkom izražavanju danas znatno mekša nego sa prvim singlovima. Uprkos svemu Nikolija popularnost godinama održava na zavidnom nivou.

Luna Đogani svoju popularnost stekla je kroz popularnost svojih roditelja, koji su devedesetih bili velike zvezde i svojim hitovima u grupi ''Fanki Dži'' ostavili dubok trag na muzičkoj sceni Srbije. Luna se kao tinejdžerka družila sa Veljkom i Anastasijom Ražnatović, što je medijima takođe bilo interesantno, a veliku popularnost stekla je tek učešćem u najgledanijem rijalitiju na ovim prostorima, ''Zadruga'', u kom je u drugoj sezoni i pobedila. Nakon pobede Luna je uplovila u muzičke vode, a ubrzo se ostavarila i u ulozi majke.

Foto: Instagram.com

Folk pevačica Ilda Šaulić svojom pojavom na muzičkoj sceni oduševila je sve, a tek kada se pročulo da je ćerka legendarnog Šabana Šaulića, javnost je pala u trans. Divna energija kojom zrači i raskošan glas, Ildu godinama održavaju u samom vrhu estradnog neba, a na njenu lepotu niko ne može da ostane ravnodušan.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pobedom na najprestižnijem muzičkom takmičenju u Evropi, popela se na sam tron regionalne muzičke scene, a s obzirom da dolazi iz muzičke porodice, nije ni čudo što je čitavu Evropu razgalila svojim talentom. Marija Šerifović pleni svojom energijom i vokalom, a tek u kombinaciji sa majkom Vericom Šerifović, sa kojom je svojevremeno snimila i duet, nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Foto: TV Pink Printscreen

Ćerka dramskog pisca Duška Kovačevića, džez umetnica Lena Kovačević, poznata je kao jedna od najlepših dama na našoj javnoj sceni. Svojim talentom i lepotom istakla se pre nekoliko godina, a u poslednje vreme samo ređa hitove.

Foto: Tanjug/Irina Duplevskaja

Pevač Marinko Rokvić i njegova supruga Slavica nekoliko decenija su u ljubavi i uprkos raznim trzavicama uspeli su da sačuvaju svoj brak. Roditelji popularnog pevača Nikole Rokvića, jako su vezani za sina i unuke, sa kojima se trude da provode što više vremena. Nikola je početkom dvehiljaditih odlučio da krene očevim stopama, i tom prilikom snimio nekoliko hitova koji se slušaju i dan danas.

Foto: Pink.rs/Jelena Simonović

Ćerka tragično preminulog pevača na vrhuncu karijere, Nina Rešića, proslavila se učešćem u poslednjoj sezoni najgledanijeg rijalitija "Zadruga". Sandra Rešić se britkim jezikom, čvrstim stavom i raskošnim vokalnim sposobnostima istakla u poslednoj sezoni rijalitija, a mnogi su u njoj prepoznali potencijal dobrog rijaliti igrača.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.