AKTUELNO

Oči u oči!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju Pink biće vrlo uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći dve zadrugarke koje su i te kako zanimljive javnosti, a u pitanju su Mina Vrbaški i Maja Marinković.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Maja i Mina imale su broje žestoke sukobe, pa čak i fizičke obračune, a najčešće su se svađale zbog svojih ljubanih partnera. Maja je stalno ljubomorisala na druženje Mine i Janjuša, zbog čega je i nasrtala na Vrbaški.

Večerašnja emisija biće posebno zanimljiva jer Maja sve češće objavljuje prisne slike sa Filipom Carem, Mininim bivšim dečkom, a svi pričaju da su njih dvoje gotovo nerazdvojni. Sa druge strane, Mina i dalje održava kontakt sa Janjušem, kome je nedavno posvetila nekoliko emodžija srca na Instagramu. Ovo nije sve, obe su bile sa Mensurom Ajdarpašićem, što je još jedan razlog njihovoh sukoba, a često su im sviđali isti zadrugari, poput Marka Markovića.

Nema sumnje da će ovo biti turbuletna emisija, puna neočekivanih situacija. Kako će izgčedati njihovo suočavanje i kako će one odgovoriti na pitanje o gorućim temama ostaje da vidimo večeras!

Foto: Jelena Simonović

Vaš domaćin ove noći biće voditeljka Dušica Jakovljević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Minu i Maju pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: A.N.

#Zadruga