AKTUELNO

Drama na društvenim mrežama!

Sonja Lazetić, supruga fudbalera Nikole Lazetića, koju je javnost upoznala i kroz dokumentarni film "Vidimo se u čitulji", izazvala je pravu buru na drutštvenoj mreži Tviter kada je komentarisala doček naših olimpijaca u Beogradu i brutalno spustila pevačicu Milicu Todorović.

Naime, Sonja je sa svog Tviter naloga upitala "zašto ta seljana pored toliko dobre muzike" nastupa na dočeku naših olimpijaca, aludirajući na Milicu Todorović, koja je, na zahtev sprskih sportista na dočeku pevala pesmu "Ti moje zlato". Ona je zatim dodala kako bi sledeći put na terasi Skupštine grada Beograda trebalo da zapeva i Stojanka Stoja, Bodiroža Ćana, Jana...

Ove objave podeljene su bezbroj puta u poslednjih 24 sata, bilo je onih koji su je podržali, ali i onih koji su joj poručili da Milica bolje peva od mnogih drugačije profilisanih pevača, te da o njenim muzičkim kvalitetima ne treba suditi. Na to je Sonja poručila da je na odmoru i da uživa u koktelima, te da neće da se svađa.

Foto: Instagram.com/makilazetic

U PR službi Milice Todorović kažu da ovakvim izjavama ne daju na značaju.

Milica se uvek vodila time da nije bitno šta se kaže, nego ko kaže. Nakon tako dobre žurke i dočeka sportista nema potrebe komentarisati bilo šta. Milicu su izabrali sportisti. Uostalom, ona je pevačica sa širokim opusom žanrova, pevala je i u operi kod Emira Kusturice "Dom za vešanje", oni koji treba to nisu zaboravili – kažu u PR službi pevačice.

Foto: Mondo/Stefan Stojanović

Autor: P.R.

#Milica Todorović

#Sonja Lazetić