AKTUELNO

Šok na društvenim mrežama!

Aleksandra Subotić otkrila je svima da njenoj majci Ljubi Pantović šalje poruke neko ko se predstavlja kao Mina Vrbaški.

Foto: Instagram.com/sandrasuboticss

Bivša rijaliti učesnica otkrila je da se njena majka nije čula sa Minom godinu dana, a u porukama Mina navodno piše da Aleksandra sa njom luduje i provodi se.

Da li je moguće da postoje toliko bolesni mozgovi i toliko ZLOBNI "ljudi" koji ne žive svoje živote i koji pokušavaju iz samo sebi znanih razloga da se mešaju u tuđe živote?! Pre svega previše ste glupi da pravite priče na moj račun! Osoba koja se predstavila kao Mina Vrbaški - a ja iskreno ne verujem da je to ona, je noćas pisala mojoj mami (sa kojom se ne čuje od prošle godine) poruke u jedan ujutru pokušavajući da dobije dokaz da se mi tajno viđamo i aludirajući na to da ja negde s njom ludujem, provodim vreme i putujem. Moja mama u svakoj sekundi zna gde se ja nalazim, a ja svoje vreme provodim isključivo sa svojom decom i porodicom. P.S. Jadni ste i bedni – napisala je Aleksandra i priložila poruke navodno od Mine.

Foto: Instagram.com/sandrasuboticss

Mina se kasnije na svom Instagramu oglasila i napisala da broj koji šalje svima poruke nije njen.

- Ovo nije moj broj! Pošto piše ljudima u moje ime, samo da se zna – napisala je žustro bivša zadugarka.

Foto: Instagram.com/minavrbaski

Autor: P.R.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

#Mina Vrbaški