AKTUELNO

Ona je ljubav njegovog života!

Filip Filipović, najbolji vaterpolista sveta i kapiten reprezentacije Srbije, višestruki svetski, evropski i olimpijski šampion, važi za jednog on najboljih frajera u srpskom sportu.

Foto: Tanjug AP/Mark Humphrey

Filip je pre par dana na Olimpijskim igrama sa reprezentacijom Srbije osvojio zlatnu medalju, i na taj način se oprostio od reprezentacije. Filip je sa još šest saigrača na dočeku naših olimpijskih šampiona u nekoliko navrata zaplakao i na taj način svima pokazao koliko voli svoju zemlju i koliko mu je drago što se sa zlatnom medaljom oprostio od iste.

Filip je u svojoj karijeri osvojio mnoga odličja, a njegovo srce je osvojila bivša odbojkašica Sanja Hanušić, sada Filipović. Sanja je imala sjajnu odbojkašku karijeru pa je igrala i u inostranstvu, u Francuskoj, Italiji, do jednog momenta.

Naime, Sanja je svoju karijeru završila kada se udala za Filipa. Ona se odbojkaške slave odrekla kako bi bila potpuna podrška svom suprugu u njegovoj karijeri. Sanja i Filip su u braku od 2010. godine. i imaju sina Vuka i ćerku Unu.

Foto: Instagram.com/zene_fudbalera

Sanja je sve podredila mojoj karijeri, stavila je sebe u drugi plan i večno ću joj biti zahvalan na tome. U jednom trenutku sve je moralo da se stavi na tas i dobro razmisli. Nisam bio u mogućnosti da bilo šta rizikujem, hteo sam da nastavim karijeru, a ona je ponela najveći teret - rekao je svojevremeno najbolji srpski vaterpolista Filip Filipović.

Foto: Tanjug/Strahinja Aćimović

Autor: N.B.

#Filip Filipović

#Sanja Filipović

#vaterpolo