AKTUELNO

Razvezao jezik!

Filip Car je kasnio u večerašnju emisiju "Narod pita", a čim je stigao, ekipa našeg portala obavila je intervju sa njim.

Dobro sam, umoram sam, bio sam na tetoviranju, tetovirao sam nadimak svog oca i nešto na rukama. Čeka me ubitačna emisija. Znate kako, otupeo sam na sve moguće komentare, ne plašim se, samo mi je da izdržim emisiju do kraja i da odem da spavam - rekao je Car.

Foto: Pink.rs/J. Đokić

- Deluješ umorno, kako si proveo prethodnu noć?

Mirno, bio sam na nekoj večeri, išao posle ceo dan, bio u pokretu, zato sam iscrpljen - ispričao je on.

- Svi bruje o tvom prijateljstvu sa Majom, šta se krije iza toga? Šta je sa tvojim prijateljstvom sa Janjušem?

Čućete večeras, malo su to neki navodi... Sa kim god da se družim, mene povezuju... Koja god devojka bila iz rijalitija, odmah je nešto, znaš kako to ide. Večeras ću dosta govoriti o tome. Pričaću i o tome sa Janjušem. Video sam da me je sklonio sa Instagrama. Valjda me je blokirao, nismo razgovarali. Trebalo bi da razgovaramo. On je na odmoru sa ćerkom, ne želim da ga smaram. Verovatno me je zbog toga što se priča ovo za Maju, takva je situacija. Verovatno mu je malo to zasmetalo, neugodna je situacija... Nema zašta drugo - odgovorio je Filip.

Foto: Pink.rs/J. Đokić

Ja sam i u "Zadruzi" rekao da sam prijatelj oboma. Ne mešam se u tuđa prijateljstva, neću dozvoliti da se iko meša u moja. Večeras ću više o tome reći u emisiji. Nije istina da je Maja prenoćila kod mene (osmeh), bili smo u izlasku, družili se par puta. Nije nijednom prespavala - dodao je Car.

- Šta se dešava sa Jelenom Pešić?

Sa njom se čujem, u dobrim smo odnosima, ona i Janjuš su se sreli na moru, verovatno družili, pre smo se zajedno svi družili, ne vidim ništa sporno tu. Naše druženje je sasvim normalno, nadam se da ćemo se videti kada dođe u Beograd. Ona mi je draga devojka, samo smo prijatelji - zaključio je Filip.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P. / M. I.