AKTUELNO

Evo ko se sve nastanio tamo!

Pevačica i bivša zadrugarka Rialda Karahasanović u sinoćnjoj emisiji "Narod pita" pohvalila se da je pre nekoliko dana počela da živi zajedno sa svojim dečkom Kenanom Tahirovićem, koga je upoznala u "Zadruzi 4".

Foto: TV Pink Printscreen

Njihova veza važila je za jednu od najskladnijih u četvrtoj sezoni najgledanijeg rijalitija u regionu, iako su mnogi cimeri sumnjali u ovu ljubav. Ipak, oni su pokazali da je njihova ljubav čvrsta, te su odlučili da žive zajedno. Izgleda da su odlučili da se skrase na Zvezdari, kako je Kenana danas objavio sliku iz lifta i tagovao upravo ovu lokaciju.

Foto: Instagram.com/instakenan

Zvezdara spada u centralne opštine grada Beograda, a ime je dobila na zanimljiv način. Naime, na vrhu brda koje je ranije bilo poznato kao Veliki Vračar podignuta je 1887. astronomska opservatorija. Naš stari naziv za opservatoriju bio je upravo zvezdara, zbog čega je ovaj kraj, a kasnije i opština dobila ovaj naziv.

Ono što je zanimljivo je da su ovaj kraj odabrali i mnogi drugi bivši zadrugari.

Foto: TV Pink Printscreen

Pobednica "Zadruge 4" Nadica Zeljković nedavno je razgovarala sa Nemanjom Vujičićem, reporterom emisije "Premijera - Vikend specijal" upravo u blizini Zvezdarske šume, gde se nalazi stan koji joj je kupila ćerka Kija Kockar. Kija, pobednica "Zadruge 1" i pevačica, takođe se nastanila na Zvezdari.

Foto: Instagram.com/Kija Kockar

Opšte je poznato da vilu na Zvezdari ima i porodica Stefana Karića, gde on živi sa ocem Osmanom i maćehom Kristinom. Karić se čak našalio u emisiji i rekao da su mu svi postali komšije.

Foto: Pink.rs/A.Nikolić

Ponosni Zvezdarac je i Anđelo Ranković, još jedan bivši zadrugar, koji je dobio čuveni nadimak "Apolon sa Zvezdare".

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Autor: M. P.