AKTUELNO

Progovorila o gorućim temama!

Jovana Ljubisavljević i Stefan Karić započeli su svoju vezu tokom "Zadruge 4", a oni su posle rijalitija započeli zajednički život u njegovoj vili na Zvezdari. Jovana se oglasila za domaći portal i progovorila o raznim temama, ali pre svega o iznenađenju koje je priredila, pre nekoliko dana, svom dečku, Stefanu, za rođendan.

Sakrila sam u neke kese, unela u prostoriju u koju on ne ulazi često, kupila sam sve dva-tri dana ranije. Problem je što je bio kod kuće sve vreme. Poslala sam ga u prodavnicu 10 minuta ranije, imala sam 1.001 prepreku, ali sam, kao i uvek, uspela da ih sve pređem. Osman i njegova supruga su u tom momentu bili na moru, vratili su se pet minuta posle ponoći, prisustvovali su svemu tome, slikali i snimali. Imam njihovu podršku od početka, videli su unutra da mi je stalo do Stefana. Sve sam napravila sama, mogla sam da naručim, ali sam htela da se potrudim. Na kraju ni sama nisam mogla da verujem kako sam to sve izvela, ali bitno je da je on bio i više nego oduševljen - pričala je misica.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Ona je takođe progovorila i o potencijalnom drugom stanju, u kojem danima u nazad svi pričaju.

Nisam trudna. Ako bog da, jednog dana desiće se i to, ali nećemo da žurimo. Uživamo u vezi i pustićemo da sve ide svojim tokom - rekla je Jovana Ljubisavljević.

Stefan je jednom prilikom izjavio da bi voleo da ceo život provede sa Jovanom, a evo kakav je njen stav po tom pitanju:

Volela bih i ja sa njim da budem ceo život. Stefan bi voleo dečaka, a ja devojčicu, ali samo neka je živo i zdravo, to je najbitnije, može da ih bude i dvoje, i troje, pa šta nam bog da. Lepo nam je sada, mnogo mirnije otkako smo napolju, ušli smo u ozbiljniju fazu veze, idemo ka venčanju. Ako se sve nastavi ovim tokom, doći ćemo i do prstena, a svadba bi bila najverovatnije sledeće godine. To ćemo proslaviti, naravno, uz porodicu i prijatelje - otkrila je ona.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Nakon izlaska iz „Zadruge” dosta ljudi je primetilo da je Ljubisavljevićeva u izjavama u emisiji „Narod pita” bila mnogo oštrija na komentarima, nego kada je bila u rijalitiju, a ona je to objasnila ovako:

Ne dam više na sebe, svi su mi rekli da sam bila blaga u rijalitiju, sada više neću da ćutim. Kada sam izašla i videla porodicu, shvatila sam da treba da se borim. Nisam ni bila svesna svih negativnih komentara i uvreda dok nisam izašla. U nekim trenucima stvarno pomislim da nisam normalna. Čujem hiljadu laži koje u mojoj glavi posle izvesnog vremena nesvesno postanu istina i počnem da verujem u to. Meni je bilo bitno da nisam razočarala svoje roditelje, majka mi je samo govorila da ne odustajem. Srećna sam što sam ponovo sa njima - pričala je misica.

Ona je i odgovorila na pitanje o nastavku karijere i da li će to biti vezano za modeling ili u će pronaći posao u struci.

Nisam pronašla dobre kastinge, ni u jednom se nisam pronašla, još uvek ima manje ponuda zbog koronavirusa. Svakako, nikad ne zatvaram vrata. Iskreno, nisam puno ni tražila, ni odgovarala na mejlove, ali tu sam… Uvek ću imati svoju struku u kojoj ću moći da se zaposlim - rekla je ona.

Jovana Ljubisavljević je pre ulaska u "Zadrugu" imala bogatu karijeru u svetu modelinga, a kako se mnoge njene koleginice žale da su imale nepristojne ponude, ona je otkrila da li je imala takve situacije.

Nisam imala nepristojne ponude, svi dogovori su išli preko agencije. Imala sam stav, a i bila sam zaštićena od strane poslodavca, tj. agencije, tako da sam se osećala sigurno i zaštićeno - objasnila je Jovana.

Foto: Pink.rs/M. Ivanović

Autor: A.N.

#Zadruga