AKTUELNO

Ovo niste znali!

Voditeljka Suzana Mančić bila je u braku članom benda "Sedmorica mladih", Nebojšom Kunićem. Oni su se venčali 1989. godine, razvod je usleo nakon godinu dana, a imaju dve ćerke Teodoru i Nataliju.

Ona je mamila uzdahe mnogim muškarcima, mnogi su je i zaprosili, a sudbonsno "Da" rekla je njemu. Kasnije se i šalila da je ustvari ona ta koja je njega zaprosila.

Obično kažem: onakva devojka, onakva udavača, a zaprosila muža kome je bila treća žena - rekla je Suzana.

Foto: TV Pink Printscreen

Na vrhuncu slave okrenula je leđa sceni i posvetila se porodici. Tokom kriznih devedesetih Nebojša se bavio privatnim biznisom, a ona ga je sa decom pratila od Limasola do Moskve.

Iznenada se udala, ali i razvela. Bez previše objašnjenja vratila se u rodni grad, sa ćerkama.

Udala sam se iz velike ljubavi, ali ljubav je kvarljiva roba, lako nestane - izjavila je Suzana Mančić jednom prilikom.

Nakon nekog vremena otkrila je da ju je suprug omalovažavao govoreći da više nije ni lepa, ni mlada, iako tek što je zakoračila u četrdesete, kao i da je niko ne bi hteo da nije bila njegova žena. Otkrila je i da je patila od depresije, zbog čega je redovno posećivala psihologa.

Kada se najmanje nadala, nova ljubav zakucala je na njena vrata. Grčki bankar Simeon Ocomokos, koga je upoznala 2000. godine, preko noći je osvojio srce čuvene "loto devojke". Viđali su se na relaciji Atina–Beograd, putovali po svetu, a nakon 18 godina, ljubav su krunisali brakom, leta 2018. godine.

"Nekada su muškarci zbunjeni, nesigurni, i ako nešto stvarno želiš, potpuno je svejedno od koga će krenuti inicijativa i ko će probiti led. Mislim da je samo prvi put teško udati se, drugi put to ide lakše, imamo iskustva, znamo koje su nam slabosti. Postanemo svesni vlastitih mana i vrlina, jer čovek s godinam upozna sebe i onda može da život dovede u red. Bilo je dana kad sam mislila kako možda nisam prava osoba za duge veze, brak. Međutim, ispostavilo se da grešim, da ipak jesam. Trebalo je samo da nađem pravog muškarca, čoveka koji me razume, koga ja razumem" - rekla je Suzana.

Autor: A.N.

#Suzana Mančić