AKTUELNO

Sve se proverava.

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljkom Dušicom Jakovljević u studiju ovo veče su Rialda Karahasanović i Stefan Šebez.

Nakon priloga na kojem se otkrilo da su se Kenan Tahirović i Teodora Bilanović dopisivali:

Ovo mi je bila najgora situacija u kući. Ja se sećam njenog komentara, kada mi je rekla da veruje u moju emociju prema njemu, ali ne i njegovu prema meni. Meni uopšte nije bilo lepo kada sam čula to. Ostavila sam sve to na stranu, mi smo to rešili i nastavili smo dalje. Nije mi lepo kada vidim to, ali ovo je pouka i test za našu vezu - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

U emisiju se uključila gledateljka Snežana:

Rialda mi je super, i veruj mi budi srećna što je Kenan takav i što neko mora da spušta loptu. Ona je eksplozivna, ali veoma lepa - rekla je Snežana, a onda postavila pitanje:
Kako si mogla da podnešeš sve Erminine gluposti ?
Ja moram da kažem da je ona kada je ušla transparentno rekla kako mene vidi, a onda nas je spojilo društvo. Ja sam htela od nje da dođem do nekih informacija, i na taj način smo se počele družiti. Ona mnogo voli rijaliti, voli ona to da zakuva.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja moram da ti kažem da sam ti zamerila što ste ti, Ermina i Nataša skočile na Jovanu, meni je tada bilo žao Jovane. Najbolji momenat je bio kada je Ermina shvatila da je ona napravila od misice favorita - rekla je gledateljka.
U pravu ste - rekla je Rialda, a onda je Snežana pohvalila nju i Kenana. .

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon toga gledateljka je kometarisala zadrugare, a najviše je opelela po Maji i janjušu.

Autor: N.B.

#Zadruga