AKTUELNO

Danas je Nenadova komšinica navela da je videla drugu devojku kako izlazi iz njegovog stana!

Nenad Aleksić Ša je današnji dan posvetio porodici. Reper je sa svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram podelio nekoliko storija gde se vidi kako uživa sa bratancima, a zatim je odlučio da sebi da malo daha.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Ša je okačio stori kako se vozi u svom novom automobilu, a zatim podelio klipove iz jednog kafića na Vračaru. Usnilio je i psa rase Doberman, ali nije okačio sa kim se našao u kafiću.

Foto: Instagram.com/nenadaleksicsha

Ekipa našeg portala odlučila je da prati Ša i da vidi da li se nalazi sa Tarom Simov, kako se spekuliše da su raskinuli. Ispred kafića smo ugledali i Nenadov auto, te videli da on sedi zajedno sa jednom devojkom, koja nije Tara i jednim gospodinom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Njih troje su potom izašli iz kafića i prošetali psa po parku.

Foto: Pink.rs

Gospodin je bio odvojen od Ša i nepoznate devojke. Njih dvoje su sve vreme pričali dok su šetali psa.

Foto: Pink.rs

Podsetimo, za naš portal se danas oglasila Nenadova komšinica i iznela tvdnje da je Ša zatekla sa devojkom koja ima crnu kosu, ali nije Tara.

Htela sam samo za vaš portal da se oglasim... Naime, juče oko 19 časova je sve počelo. Nenad i Tara su ušli u auto i odvezli se u nepoznatom pravcu. Vratili su se, međutim, tada sam videla da to sa njim nije Tara. To je devojka sa crnom kosom do zadnjice, imala je belu torbicu, topić, suknju i narandžaste patike. Oni su ušli u stan, a ja sam nakon 40 minuta izašla napolje, a ta devojka i Ša su zagrljeni izašli iz stana. Ja sam bila šokirana - rekla je komšinica za naš portal.

Foto: Pink.rs

Autor: Pink.rs