AKTUELNO

Evo kako je sve izgledalo!

Pevačica Jovana Pajić i pevač Aleksandar Sale Cvetković, frontmen ‘Tropiko benda’ u novembru ove godine proslaviće 10 godina braka. Njih dvoje su se venčali 28. novembra 2011. godine u Crkvi Svetog Vasilija Ostroškog na Bežanijskoj kosi. Ono što je zanimljivo jeste da se njihovo venčanje i svadbeno veselje prikazivalo u emisiji “3 x Da”, koja je u to vreme bila veoma popularna i prikazivala se na televiziji Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Koncept emisije bio je takav da se tri mlade takmiče za vrednu nagradu, a sve idu jedna drugoj u goste na venčanje. Na kraju se vrši ocenjivanje, a ona koja je imala najviše poena je bila pobednica.

Ceremonija venčanja Saleta i Jovane počela je tačno u 15.30 časova, a mladenci su ispred crkve zaigrali uz pesmu “Jovano, Jovanke”. Građanski brak sklopili su istog dana, u jednom prestoničkom restoranu gde su organizovali slavlje. Mladoženjini gosti su iz Leskovca došlo okićenim autobusom, a Jovana je odlučila da uzme prezime svog muža, ali je istakla da će se u javnosti i dalje predstavljati svojim.

Foto: TV Pink Printscreen

Od poznatih ličnosti venčanju, kao i svadbenom veselju, prisustvovali su Zorana PavićDušica Jakovljević, Dženan Lončarević, Biljana i Aca Ilić, a goste je zabavljala Slađa Alegro, koja je tada bila deo ‘Alegro benda’.

Nisam imala previše mogućnosti, već u šta stanem, to mi je. Ja sam probala tu venčanicu koja je stajala na ofingeru. Nije bila od onih što podsećaju na „Pepeljugu”, već jedna stidljiva venčanica koja je više ličila na neki materijal. Probala sam je, nije me žuljala, stomačić je mogao da se upakuje i ja sam rekla ne biram više ništa – ispričala je Jovana u jednoj emisiji.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekoliko godina kasnije njih dvoje su dobili još jednu ćerku kojoj su dali ime Đina, a svoj privatan život drže daleko od očiju javnosti.

Autor: M. P.