AKTUELNO

Ovo se ne propušta!

Kao što ste već navikli, i ova noć uz televiziju ''Pink'' biće uzbudljiva. Naime, večeras će se u vašoj omiljenoj emisiji ''Narod pita'' na vrućim stolicama pred sudom naroda naći dva jaka rijaliti igrača koja su svojim učešćem, i te kako, obeležili ''Zadrugu 4''.

Čuvena voditeljka Dušica Jakovljević će u razgovoru sa Rialdom Karahasanović i Stefanom Šebezom zajedno sa sa glasom naroda raskrinkati sve intrige i misterije vezane za ova dva bivša zadrugara.

Foto: Pink.rs/A. Nikolić

Atraktivna pevačica iz Bosne, proslavila se duetom sa pop pevačicom Gocom Tržan, a veliku popularnost stekla je tek u ''Zadruzi 4''. Rialda Karahasanović istakla se vanvemenskom lepotom, britkim jezikom i raskošnim glasom.

Tokom rijalitija uplovila je u ljubavnu romansu sa Kenanom Tahirovićem. Njihov, relativno mirna odnos pratile su i brojne intrige i turbulencije kada su određene stvari isplivale na površinu.

Foto: Pink.rs/I. Paunković

Vezu su nastavili nakon izlaska iz rijalitija, a Rialda će večeras otrkiti sve o zajedničkim planovima i svojoj daljoj karijeri.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Jedan od zapaženijih zadrugara poslednje sezone najgledanije rijalitija, svakako je Stefan Šebez. On je iz rijalitija izašao bogatiji za jednu ljubav. Naime, večeras će zauzeti vruću stolicu i pred sudom naroda otkriti sve o svojoj vezi sa Draganom Spasojević Mitrović.

Foto: Pink.rs/P. Radosavljević

Vaš domaćin ove noći biće Dušica Jakovljević, a vi ne propustite priliku da se uživo uključite u emisiju putem telefona 0677/300-300 i Stefana i Rialdu pitate sve ono što ste oduvek želeli!

Autor: M.M.

#Zadruga - Narod pita