AKTUELNO

Goca je bila van sebe!

Deveti avgust za nekoga je bio običan dan, ali ne za porodice Šijan i Rodić, jer je upravo toga dana njihova porodica bila bogatija za još jednog člana, kada je Bojana Rodić na svet donela sina kom su ponosni mama i tata dali ime Zoran.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Nekoliko časova kasnije organizovano je slavlje u njihovom porodičnom domu u Surčinu, a ponosna baka, pevačica Goca Božinovska, utiske je podelila ispred objektiva premijerne kamere.

Prvo sam plakala u petak, jer sam očekivala tek 20. da se porodi. Međutim, kad su otišli na pregled videlo se da će to dosta ranije. Žuri mali Šijan. Mirko je sve vreme skakao, a ja sam plakala. Tresla sam se, drhtala i isplakala, a onda sam rekla sebi ''Smiri se, imaš danas naporan dan'' i kada sam videla Bojanu nasmejanu došla sam sebi - priča Goca Božonovska.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Mirko me iznervirao jer je hteo odmah da krene žurka, a tek stižu stolovi, a on bi da krene žurka. Tako da je otišao da odspava dok sve nije bilo spremno - dodala je Goca.

Foto: TV Pink Printscreen

Zvanice među kojima se našao i veliki broj imena sa muzičke javne scene, pristizale su već oko 20 časova. Među njima je naravno bila i Zlata Petrović, koja je u razgovoru sa ekipom emisije ''Premijera'' otkrila svoje želej za Mirka:

Poželela sam ono što želim sebi. I ptice na grani znaju šta smo nas dve. Naravno, to su moja deca, zato kažem da sam postala po treći put baka i mnogo sam srećna - rekla je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Među njima je bila i pevačica Sanja Đorđević:

Pa naravno želim im da odrastu i da im sin donese mnogo sreće uspeha i ponosa. Da moja Goca bude najsrećnija baka na svetu i da tu decu gojimo dok još imamo snage - priča Sanja Đorđević,

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: M.M.

#Goca Božinovska

#Mirko Šijan