AKTUELNO

Glumca u ovom izdanju domaća javnost još nije videla.

Popularni srpski glumac Ivan Bosiljčić trenutno živi na relaciji Beograd - Moskva, budući da strpljivo gradi karijeru u Rusiji. Nakon uloge u kriminalističko - istorijskoj seriji "Hotel Rusija" koju je snimao u Moskvi, Ivan je angažovan i za jedan ruski film u kojem će igrati kriminalca.

Foto: Printscreen

Bosiljčić je pred kamerama emisije ''Ekskluzivno'' govorio o životu i radu u Rusiji i otkrio da njegova porodica uopšte ne trpi zbog njegovog odsustva, budući da on ima mogućnost da dođe kući kad god to poželi.

Kad me pitaju po čemu se razlikuje njihova produkcija od naše, odmah pikiraju na honorare i na neke ''luks'' uslove na snimanjima, međutim za mene je najveći luksuz što mi oni odmah plate avion čim poželim da odem za Beograd. To mi je mnogo bitno, samim tim moja porodica ne trpi uopšte - kaže Ivan i otkriva da u novom filmu koji snima u Rusiji ima potpuno drugačiju ulogu od one na kakve smo od njega navikli:

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: Željko Joksimović napisao pesmu KAD JE SAZNAO DA JE JOVANA TRUDNA: Evo o čemu ona peva!

- Radnja filma smeštena je u 2015. godinu. Radi se o jednom potpuno sumanutom dočeku Nove Godine. U filmu sam krimi, pištolj u ruke - rekao je glumac koji će sutra održati svoje muzičko-poetsko veče u bašti SKC-a u 21 čas u okviru BELEFA-a

Foto: Pink.rs

Sve o tome pogledajte u prilogu emsije "EKSKLUZIVNno":

Autor: M. K.

#Film

#Ivan Bosiljčić

#Kriminal

#Rusija

#glumac

'