AKTUELNO

Da li se radi o njemu?

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditelja Dragana Marinković Mace su bivši ljubavni par Maja Marinković i Milan Janković Čorba. Upravo se u emisiju uključila još jedna gledateljka:

Maco, mogao bi neki kivz znanja, Maja je sveznalica. Zvala je sve o Janjušu i njegovoj tašti, šta voli da jede Janjuševo dete. Sve si znala Majo sem da odeš da se lečiš. Majo tebe nije moglo Janjuševo dete da dotakne a ne neko drugo. Ja moram da branim Janjuša, ti si njega upropastila. Ti si Majo zvala njegovu ženu. Majo ti si "Prohujalo sa vihorom". Primitivna si, izveštačena, puna silikona. Odvratna si mi Majo - rekla je gledateljka.
Čorba, ti si sjajan, tačno si znao koliko treba da bude sa nekim, on je Maju i Taru samo čerečio, a Teodora ti je žena za brak - pričala je gledateljka.
Videli ste svi kako je bilo, meni je Teodora sve sada i niko drugi mi nije bitan - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tebi želim sve najbolje, puno ljubavi, zdravlja, sreće i dece - dodala je gledateljka i poručila Čorbi da kupi Maji lektiru za peti razred:
Majo ti si odvratna, ljigava, bezlična. Jurila si kamere sve vreme. Svi su te čerečili - nastavila je gledateljka.
Kakva ste vi dama, užas - uskočila je Maja.
Ma odvratna si - završila je gledateljka.
Čorba, što ne braniš Maju? - upitao je Maca.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam ja potrebu da je branim. Ja sam sa Majom bio kada je bila... Nisam ja znao kakva je ona pre i posle mene bila - rekao je Čorba.
Ja moram da kažem da mene niko ne treba da brani, ja to radim sama. Takođe moram da naglasim samo da te veze iz rijalitija kao cvetaju, a meni i dalje pišu poruke ti zauzeti zadrugari - rekla je Maja.
Ne razumem ovo - uskočio je Čorba.
Ne znam ja što si se ti pronašao ovde, ja samo kažem kako je - nastavila je Maja i za sebe rekla da je fatalna žena.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga