AKTUELNO

Veselo!

Bojana Rodić i Mirko Šijan danas su dobili sina, kome su dali ime po Mirkovom pokojnom ocu Zoranu. U vili u Surčinu veselo je od jutros, a proslava se nastavlja i večeras.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Ponosna baka Goca Božinovska nije krila sreću.

Sve je super, uspeli smo za 2 dana sve da organizujemo. Ja nisam htela restorane, ovde nam je fantazija. Mi nismo imali šta da renoviramo, nama je kuća sređena. Oni su okrečili samo u nove boje. Oni su ovde, njima je ovde super, imaju svoj sprat. Mirko, Nataša i ja smo bili zajedno, a oni su otišli u bolnicu, ja sam ostala da čekam. Prirodnim putem se porodila, 3 kilograma i 600 grama ima. Bojana je nasmejana i vesela. Žao mi je što nije sa nama. Što se mene tiče ja sam svoje odgojila, pomoći ću im sve što je u mojoj moći, a oni koliko god budu želeli da imaju dece neka imaju. Prijatelji Rodići su prvi stigli, tu su. Sa Veljkom i Šijanom je sve okej, njih dvojica su super. Biće svega na žurki, i za obične žurke polomimo pola kuće, a kamoli za ovako nešto. Presrećna sam - govorila je Goca.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Bojana Rodić na svet je donela zdravog dečaka, koji je kako ga je Mirko opisao - crn i težak i liči na njegove. Šijan je u svom domu okupio prijatelje koji su mu cepali majicu, a onda je počela i žurka.

Foto: Instagram.com/bojana_rodic

Na večerašnju žurku među prvima je stigla pevačica Sanja Đorđević, a njena ćerka je pocepala majicu Mirku.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Pevačica Zlata Petrović stigla je sa sinom Jovanom Pejićem i pevačicom Vanesom Šokčić.

Ne može samo ona da bude baba i ja sam baba. Mislili smo da će biti posle dvadesetog, juče me je zvala Goca, kaže sutra, stavila sam i stolove i sve, kaže sutra se porađa. Ja sam krenula da plačem od sreće, ništa lepše. Poželela sam ono što ja želim sebi i ptica na grani zna šta je ona meni. Svi znaju da smo mi Tuta i Guta. To su moja deca, zato sam rekla da sam postala baka treći put, sad ću lepo da se napijem. Goca je baš uzbuđena i radosna i zaplače, i ja sa njom. Videla sam sliku bebe, isti je Mirko. Mislim da će on da bude prelepo dete, samo neka je živo i zdravo - rekla je Zlata.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Autor: M. P.