AKTUELNO

Rivalstvo između ove tri poznate pevačice je nešto o čemu se često piše.

O rivalstvu mladih srpskih pevačica sa domaće javne scene, mnogo se pisalo, ipak Milica Todorović i Milica Pavlović nakon dosta vremena, sinoć su se srele na jednom prestoničkom događaju i na iznenađenje mnogih pozdravile, pa čak i zagrlile.

Foto: Zoran Buđić Kobra

Foto: Zoran Buđić Kobra

Iako nisu bile za istim stolom, njih dve su došle u isto vreme i naočigled brojnih novinara se pozdravile. A nakon toga mi smo Milicu Todorović pitali u kakvim je odnosima sa drugom koleginicom, Aleksandrom Prijović koju je nedavno imitirala u emisiji "Nedeljno popodne kod Lee Kiš" nakon čega je nastao jedan zanimljivi klip o kom su mnogi pričali.

Pročitajte još:

KAKAV BLAM: Katarinu Živković prijatelji iznenadili za rođendan, ona URADILA OVO! (VIDEO)

Ja obožavam tog momka Nemanju koji je to napravio, meni je to bilo mnogo smešno. Ne znam da li se Aleksandra naljutila zbog tog klipa, nisam je pitala jer nismo u kontaktu. A Filip mi nije postavio stepenik - kroz smeh je odgovorila Todorovićeva za Pink.rs i tom prilikom prokomentarisala njen najnoviji duet sa Eminom Jahović koji je u pripremi:

- Super će biti Eminina i moja pesma, naziv ne mogu da vam otkrijem, ali obe ćemo igrati. Sad snimamo spot - izjavila je Milica i otkrila da je snimila ponovo duet sa MS Jankom, a naziv ove pesme nam je otkrila.

Foto: Printscreen Youtube

- Pesma se zove "Šta čekaš?" i pošto su me često pitali zašto ne sninimo još jednu pesmu posle pesme "Moje zlato", evo to smo i uradili. A pitanje: "Šta čekaš?" mi često postavljaju, uglavnom se odnosi na udaju, ali to mi još nije u planu - iskrena je pevačica koja se sinoć nije pojavila na "Lorealovom" događaju sa dečkom Milošem Paunovićem, već sa drugariom, jer kako nam je kazala, njen dragi je imao poslovne obaveze.

Autor: D. P.

#Aleksandra Prijović

#Milica Pavlović

#Milica Todorović

'