AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

U toku je emisija "Narod pita", a naredna gledateljka se javila i svoje izlaganje započela pohvalama za Kristijana Golubovića, pa predložila da otvori neku teretanu ili restoran.

Hteo sam da otvorim lajv kafe, i kao rijaliti, ja bih bio tu stalno, kao gazda, ali i u interakciji u lajvu na fejsu ili tako nešto. Pa da imamo karaoke, rvanje u blatu, čokoladi... Da napravim nešto što nema ovde, i da ljudi dolaze sa svih strana sveta - rekao je Kristijan.
Večeras sam ti upoznala sestru koja je divna, a znamo se i mi. Bila sam na slavi kod Bore, pevala sam - dodala je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je zatim pokrenula temu odnosa Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

Pođimo od toga da mu je udarila devet šamara, i on viče da udari još. Zato neke stvari meni nisu jasne. Imate traumu i psihičko poniženje. Nema grama ljubavi, poštovanja, ona hoće da izađe...Nama oni nisu objasnili njihov odnos, a sve vreme su se krili. Videla se ta psihopatija, svađaju se malo nakaradnije, a kad su ozvaničili vezu, onda je nastala salva ludila. Tara je divlja, ona je vaspitana po klubovima, na makedonskoj kaldrmi... Majka joj isto tako, živela u jednom polusvetu, ludilu, otac dinamika, golman poznati. To je uticalo na nju, ima ona elokventnost, ali šta će to jednoj devojci, dami? - pričao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita