AKTUELNO

Opelo po njima za sve pare.

U toku je emisija Narod pita. Gosti voditeljke Ivane Šopić ovo veče su Kristijan Golubović i Kenan Tahirović. U emisiju se uključila gledateljka Divna iz Rume:

Moram da pohvalim goste koji su divni da nema po prvi put vike u studiju. Kenanu svaka čast. Moram da kažem da zameram Krisitjau što je došao u kratkom šortsu, a Kenan je u poceponim pantalonama, nije to lepo - rekla je Divna
Ali to je moderno - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Jeste, ali moram da kažem da nemate mobilne telefone, i to je sjajno. Moram da kažem da me ljudi nazivaju babom, to je ružno. Maja i Janjuš su bili užas, a sa Čorbom je uletela a on joj je brzo dao nogu. Sa druge strane Maja nije ništa radila, a Rialda je bila sjajna. Ona sve svima kaže u liuce, to kome se svidi svidi, kome ne, pa to je njihov problem. O Matoroj nemam lepe reči - rekla je gledateljka.
Kristijane ti si bio sjajan, i čistio si, pab ti je blisao, a one devojke su aljkave. Kenan se nije isticao tako, ali on je pravi gospodin. Jovana misice po čemu je ona toliko... Ona laže, uhvatili je u laži a ona se baca po krevetu kao kako je ona fina, kako bre? - rekla je Divna.
Jovana je opasna, a vi ste previše dali njoj na pokvarenosti - rekao je Kristijan.
Ona je Miljani rekla toliko ružne reči. Šokirala je sve ponašanjem. Ona nikada ne ispriča šta treba, ne volim takve ljude. Sa druge strane Nadica kao Maja, ona se nije primakla šporetu- dodala je gledateljka.
Ma ona ima proširene vene - dodao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je potom pitala Kristijana o sukobu sa Nadicom Zeljković:

Ja moram da kažem da Nadicu nije bolelo što je Vuk Mob rekao da joj je svršio pijanoj da joj pravi dete, nije je bolelo što ju je brka je*ao u kupatilu a kao prali veš, kao Kristina i ja. Meni nija jasno kako je moguće da nju bole svađe sa mnom, a ne ono što je radila njena ćerka sa klozetskoj šolji. Kelnerica na zemlji je Nadica, a na nebu je Kija. Ona meni kaže da sam nasilnik, a niko ne zna šta se sve desilo. Ona je rekla da je Tara više iritira od Lune, ne mogu da kažem ništa dobro o njoj. Nju Luna ne iritira, a ona joj uništila porodicu. Nadica je đuskala kada je Sloba pevao, pa mene Ivana krivi za raspad braka ne Kristinu. Ona nije trebala da dođe na tu žurku - pričao je Kristijan o Kiji i Nadici, a onda komentarisao bivšu ženu:
Ma Ivana je posebna žena, ona mene krivi za sve i u pravu je. Ja znam da ona neće nikada dovesti nekog čoveka u život moje ćerke - rekao je Kristijan.

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.

#Zadruga