AKTUELNO

Nije štedeo na rečima.

U toku je emisija "Narod pita", pa je Ivana Šopić upitala goste za mišljenje o Vladimiru Tomoviću.

Nije ti se probudio nikakav bes kad te je pljunuo u lice? Kakvo je mišljenje o Tomoviću? - pitala je voditeljka.
I pre sam se borio sa tim, da ćemo svi zaboraviti sve kad izađemo. Ne mislim o njemu uopšte - rekao je Kenan.
Sve je bilo dobro do momenta kada je izašao. Sad me iznenađuje zadnja izjava, kako se pravi pametan, ja sam ostavio Ivanu... Mogao je da me nazove i kaže mi. Ja i dalje mislim o Ivani isto, ali život ide dalje, ja sam se odlučio za drugu luku, drugo putovanje. I sad mu smeta što sam ja diskvalifikovan, a njega ne zovu, a mene zovu. Ja sam na televiziji godinama, mene ne moraju da zovu, ja sam se pokazao kao klinac, ta elokventnost, taj x faktor. To je Ivana Veljović iz Kraljeva, nije Ivana od Ša. Ona ne bi prokomentarisala izjavu, a kamoli da se dopisuje sa njim. Ti si veliko mu*o, pa je Ivana od Ša našla sa tobom da se dopisuje. Ja da se nisam zaljubio u Kristinu, a da sam gledao njen pedigre, štikla u du*e i marš. Ali ja sam nju našao, i kao pile je čuvao, zaljubio, emocije proradile, energija... A ne j*** se s ovim, ona je pevaljka... - rekao je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi smo srećni, energični, sve dok ne počnemo da se čačkamo. U onom momentu, nisam smeo da dopustim, molio sam je da sačekamo mesec dana, da sačekamo, ali ne mogu. Ona ko plovka je išla za mnom, i ja sam je prihvatio orlovskim krilima. Hteo sam da je uvredim, da me omrzne i da se udalji od mene, da vidim tu njenu stranu. Ali ne vredi, mi se posvađamo, pa kao namćora dva, u drugoj sobi, i onda ja ne mogu... Voleo bih da nikoga ne uvredim do kraja života, jer sam toliko umoran od toga - nastavio je Kristijan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo sa Ivanom i Tomovićem, to je mizerija. Ja ne znam šta tražiš njega, to su sve manipulatori. On je prezire, znam to. On je takav. Don Žuan na baterije, mislim da je to pravo, da praviš veze sa ženama po rijalitijima, i posle ništa. Padaju žene, visok, zdrav rav, ali tuc muc, vidi se folirancija. Posle dve nedelje sve shvataju da je to sve šuplja priča - pričao je Kristijan.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita