AKTUELNO

Ja sam čak i ismevao te koje uđu u vezu u rijalitiju, ali eto, ušao sam i nisam se pokajao – otkriva bivši zadrugar.

U novom izdanju čuvene emisije "Zadruga - Narod pita" jedan od gostiju je bivši učesnik Kenan Tahirović, koji je pred sam početak gostovanja za Pink.rs otkrio sve aktuelnosti.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Na samom početku, upitali smo Kenana kako se oseća i kako je proveo odmor na kojem je bio sa svojom izabranicom Rialdom Karahasanović.

Dobro sam, odlično se osećam, Rialda i ja smo iskoristili svaki mogući momenat da ležimo, da uživamo i da se isključimo iz svega, i top sam – priča Tahirović, pa otkriva kako im je bilo na odmoru:
Pa da, neka njena prijateljica nam je dala svoju vilu koju ima na Fruškoj gori, tu smo stvarno uživali par dana, sunčali se po ceo dan, super je bilo.

Foto: Pink.rs/K. Rogojević

Bivši zadrugar se dotakao i njihove ljubavi, koja je u "Zadruzi" važila za jednu od najjačih.

Odlično nam je u vezi, gledam da je pratim što više mogu po nastupima, ali eto sinoć smo baš bili u Lozinci, baš je bilo dobro, rasturila je – kaže Kenan.

On je otkrio i da li planiraju uskoro da stanu na ludi kamen.

Videćemo, radimo na tome. Tek smo se smestili, skućili smo se što se kaže, super nam je, pa videćemo šta će biti – priča bivši zadrugar, pa dodaje da je bio od onih koji nisu odobravali veze u rijalitju.
Da da, pogotovu ja, ja sam čak i ismevao te koje uđu u vezu u rijalitiju, ali eto, ušao sam i nisam se pokajao.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Kako je drugi gost u emisiji Kristijan Golubović, s kojim je imao blaži incident u "Zadruzi", upitali smo Kenana kakva očekivanja ima za večeras.

Ma, šta da kažem... Ja nisam imao nikakav problem sa njim, on je imao taj neki okršaj sa mnom, tako da verujem i očekujem da će tako biti i večeras, mislim da će doći i terati po svom, ali meni je apsolutno svejedno, za mene je rijaliti završen – priča on, pa otkriva koji su mu dalji planovi:
Što se tiče moje karijere, ima dosta ponuda za saradnje, međutim, planiram sa Rialdom da nešto pokrenem, radimo na tome, to je još uvek tajna, ali biće bum.

Foto: Pink.rs/A.Nikolić

Detaljnije pogledajte u nastavku.

Autor: P.R.

#Kenan Tahirović