AKTUELNO

Bez dlake na jeziku.

Intrigantna rijaliti zvezda, Maja Marinković, sinoć je gostovala u emisiji ''Narod pita'', prilikom čega je govorila o brojnim aktuelnostima koje su šokirale region.

Foto: TV Pink Printscreen

Neposredno pre emisiji Marinkovićeva je u intervjuu za Pink.rs progovorila na mnoge goruće teme i iznenadila sve.

Odlično sam, na rođendanu kod Sanje je bilo fenomenalno, ljudi, atmosfera, energija, ma sve najbolje. Posle rođendana je bilo još bolje - priča Maja.

Budući da se javila u emisiju i otkrila da je sa Filipom Carem, otkrila je sve i o njihovom odnosu.

Mi smo prijatelji, bili smo prijatelji i u Zadruzi. Ja da imam nešto da sakrijem, ne bih objavila fotografiju. Ostaće na tome, naš odnos je prijateljski - dodaje Marinkovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina Vrbaški je uživo u programu televizije ''Pink'' najavila i tužbu protiv Maje.

Nikada nisam bila tužibaba, niti sam se vukla po sudovima, ali nemam nikakav problem da se odazovem, jer sve što sam rekla je istina. Vodila sam se njenim rečima, odnosno time što je priznala čime se bavila u prošlosti, tako da nemam nikakav problem sa tim. Što se tiče tih mojih postupaka prema njoj, naravno da nisu bili ispravni, ali isto tako je i ona mene provocirala dosta puta - kaže bivša zadrugarka.

Ovom prilikom otkrila je i svoj emotivni status.

Slobodna sam i uživam u slobodi!

Foto: TV Pink Printscreen

To što je Janjuš na Instagramu objavio fotografiju sa nepoznatom devjkom, komentariše ovako:

To me ne interesuje zaista. Njega ne komentarišem, definitivno je stavljena tačka na taj odnos, svako ima pravo da nastavi svoj život kako želi... Kao što sam to i ja uradila - zaključila je Maja.

Autor: M.M./N.B.

#Maja Marinković