AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Narod pita", a sa voditeljem Darkom Tanasijevićem u studiju ovo veče su se našli Maja Marinković i Stefan Karić.  Uključio se gledatelj Dragan iz Prokuplja:

Draga Majo ti i Janjuš ste istorija prava. Moram da kažem da si konstantno provocirala sa Čorbom. Moram ti reći da si rekla Milanu Miloševiću da si završila sa Čorbom, ali nisi bila ti si konstantno jurila za njim. To su ti tolerisali Janjuš i Taki,. Morate ti i Janjuš da odlučite na šta ćete da radite, ali bilo bi šteta da ne budete zajedno - rekao je gledatelj.
Hvala puno, moram da kažem da smo Janjuš i ja imali podršku, ali nema od toga ništa jer smo mi stavili tačku na to - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Darko je nakon toga krenuo da čita komentare na tviteru, što je izazvalo komentare u studiju.

Ja moram da kažem da postoje ljudi koji nas vole i koji ne, verujem da je tako, ali mi moramo da budemo iznad svega - rekla je Maja.
Ma to je nornalno - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Uključila se gledateljka Ružica iz Novog Sada:

Ja moram da pohvalim Stefana, momak si savremenog doba, i super mi izgledaš i sjajan si. Čuvaj Jovanu prelepi ste, i pozdravi oca puno - rekla je gledateljka.
Mora i da kažem da Maju obožavam i da je sjajna. Takođe nemoj da dozvoliš da te porede sa nekim, zgodinija si od Ane Kraća, ali nisi smela ono da dozvoliš sebi onakvo ponašanje zbog Janjuša. Nemoj biti ničija kopija, budi najbolja, budi svoja - dodala je gledateljka.
Bila sam u mogućnosti da imam sve, nisam morala da čekam starije čikice - kometarisla je Maja Anu.

Foto: Instagram.com

Autor: N.B.

#Zadruga